Nokia RX-52 Maemo -kännykkä kuvissa

nokia_rx-51-tabletti

Nokian on jo jonkin aikaa uumoiltu toteuttavan Yhdysvaltojen markkinoille tehokkaan, Maemo-käyttöjärjestelmään perustuvan tablet-tyylisen matkapuhelimen. Mallista on jo aikaisemmin ehtinyt tihkua tietoja julkisuuteen Yhdysvaltojen viestintäviranomaisten kautta, josta myös laitteen mallinimi, RX-52 paljastui. Nyt näyttäisi myös viimein siltä että odotettu laite on saatu tallennettua aitoihin valokuviin.

3,5 -tuuman WVGA-näytöllä varustetun älypuhelimen ulkoasu on kuvien perusteella äärimmäisen pelkistetty, kopioiden iPhonen muotoilua. Bonuksena laitteen näytön alta saadaan kuitenkin myös liu’utettua täysi qwerty-näppäimistö. Kuvien perusteella nähdään myös, että laite on varustettu viiden megapikselin kameralla ja että tämän sisuksista löytyy paikat ainakin sim-kortille, sekä pienelle muistikortille.

Erityisen kiinnostavaksi laitteen tekee kuitenkin tämän suuri kosketusnäyttö yhdistettynä suitsutettuun Maemo-käyttöliittymään. Kenties S60-käyttöjärjestelmästä luopuminen ja Maemoon siirtyminen on juuri se, mitä Nokia tarvitsee kyetäkseen turvaamaan tulevaisuutensa älypuhelinten markkinoilla?

Kautta: engadget.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. Reino says

  (click to show comment)

 2. heikkinen says

  (click to show comment)

 3. Apple boy (vanha johannes) says

  (click to show comment)

 4. Rimpula says

  (click to show comment)

 5. Apple boy (vanha johannes) says

  (click to show comment)

 6. jerq says

  (click to show comment)

 7. Kuntsa says

  (click to show comment)

 8. ollo says

  (click to show comment)

 9. Seke says

  (click to show comment)

 10. Apple boy (vanha johannes) says

  (click to show comment)

 11. HWHW says

  (click to show comment)

 12. ollo says

  (click to show comment)

 13. atmyller says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *