Square iPhone Payment System mahdollistaa luottokortilla maksamisen omalla puhelimella

Square iPhone Payment System mahdollistaa luottokortilla maksamisen omalla puhelimella

Nimellä Square kulkeva projekti on tällä hetkellä alfa-testausvaiheessa. iPhonelle kehitetyssä järjestelmässä puhelimen kuulokeliitäntään kiinnitetään kuutio, “square”, ja siitä höylätään luottokortti. Tämän jälkeen kassa kirjoittaa maksettavan summan ja asiakas vahvistaa tämän allekirjoituksella suoraan puhelimen kosketusnäytölle. Sitten vielä asiakkaan sähköpostiosoite, johon lähetetään kuitti ostoksesta. Yksinkertaista.

Maksu prosessoidaan kuutiossa pienellä maksuprosentilla sekä kiinteällä taksalla. Kun kuitti tulee postiin, siinä näkyy myös missä kohtaa kartalla maksu on suoritettu. Kaupoissahan yleensä onkin luottokorttimaksulaitteet, mutta esimerkiksi käsityömessuilla tai pizzakuskilla tämä olisi varmasti hyvin markkinoituna varteenotettava maksutapa. Raha-rahasta tuskin haluaa kuitenkaan kukaan kokonaan luopua. Vai haluaako?

Lähde: www.coolhunting.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 arviota, keskiarvo: 4.29/5)

Comments

 1. +4 Vote -1 Vote +1ESKOPAPPAA
  says:

  Se vaa et kel tulis mielee jonku kemalin iphonee tunkee pankkikorttii, äkkiäkös ne jonku softan tekee siihe millä kätevästi kopioidaa kortti ja nostellaa vähä enemmä sinne omalle tilille.

 2. +1 Vote -1 Vote +1Pertt1
  says:

  vähentääköhän tämä räjähtämisen riskiä kanssa?

 3. -2 Vote -1 Vote +1jee
  says:

  Ipodi voi räjähtää…

  Eikä 800€ Iphone

 4. +3 Vote -1 Vote +1Kodinhenkilö
  says:

  Ei se sitä jälleenmyyntihintaa katso, jos akut tulee minimihintaan samalta Tyynenmeren tehtaalta: http://www.itviikko.fi/uutiset/2009/06/29/uuden-iphonen-ylikuumeneminen-kysyttaa/200915321/7

  Mutta mitä vitkutinuutiseen tulee, loistovärkki! iPhone tuntuu aukaisseen luovuuden luukut suuntaan jos toiseenkin. Varmasti ollut mahdollista koodata jo aiemmin, mutta ollut nappa loppu. iPhone on oiva vitkutin, vaikka itse käytänkin Nokiaa, koska tarvitsen vain puhelimen, joka ei maksa käytetyn auton verran. :D

 5. +2 Vote -1 Vote +1AnzelmA
  says:

  Krhöm, mistä lähtien audio-OUT reijästä on dataa voinut puskea IN? korjatkaa jos olen väärässä. Mutta muuten ihan mielenkiintoinen.

  Anssi

 6. +1 Vote -1 Vote +1jeppe
  says:

  @ AnzelmA, olet oikeassa, en omista ko. laitetta, mutta kävin katsomassa kuvia netissä ja audio-out pistokehan siinä näyttää olevan.

 7. +2 Vote -1 Vote +1Juh4
  says:

  Jeppe ja AnzelmA, tuo liitin näyttää audio-OUT liitännältä, mutta itse asiassa siinä on molemmat OUT sekä IN. Se on nähkääs fiksu vekotin :)

 8. +1 Vote -1 Vote +1Janne^
  says:

  Mistä laite ottaa virtansa?,ja kuis sen out/in jutun kanssa on? mistä tiet että siin on myös inputti?

 9. Onhan esim. Nokian kännyköissäkin aina ollut monikäyttösiä ne kuulokeliitännät, esim. radioantennin voi liittää sen “inputtiin”. Siinä liittimessä on useampi eri “kieli” (siis sellanen metalliläystäke” joita sitten muxataan (=vaihdellaan) käyttötilanteen mukaan. Ei tossa ole teknisesti mitään ihmeellistä. iPippelit voi siis laittaa takas housuihin!

 10. +1 Vote -1 Vote +1Distro
  says:

  AnzelmA iPod Shuffle 2G:stä lähtien

Speak Your Mind

*