Level Camera Cube -vatupassi auttaa ottamaan kuvat suorassa

8737ff9[1]

Hankalassa kuvauspaikassa kameran vaaterissa pitäminen voi olla yllättävän vaikeaa. Mikäli kamerasta löytyy standardi salamajalka, eikä kuvaustilanne kuitenkaan vaadi ulkoisen salaman käyttöä, voi kuvien vaaterissa-ottosuhdetta parantaa hankkimalla kameran varusteeksi erillisen ”Level Camera Cube” -vatupassin. Vatupassilisälaite istuu suoraan kameran salamajalkaan, ja on tästä helposti tiirailtavissa kameran vaakatason tarkistamiseksi. Kuutiossa on vatupasseja oikeastaan jopa kaksi, joten myös pystykuvien ottaminen onnistuu pystysuorassa. Turhakeko? ehkäpä. Hilavitkutin silti.

Hintaa tällä kapineella on Photojojo -verkkokaupassa $15.

Kommentit

  1. PPH sanoo

    (click to show comment)

  2. mutmutmut sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *