Level Camera Cube -vatupassi auttaa ottamaan kuvat suorassa

8737ff9[1]

Hankalassa kuvauspaikassa kameran vaaterissa pitäminen voi olla yllättävän vaikeaa. Mikäli kamerasta löytyy standardi salamajalka, eikä kuvaustilanne kuitenkaan vaadi ulkoisen salaman käyttöä, voi kuvien vaaterissa-ottosuhdetta parantaa hankkimalla kameran varusteeksi erillisen “Level Camera Cube” -vatupassin. Vatupassilisälaite istuu suoraan kameran salamajalkaan, ja on tästä helposti tiirailtavissa kameran vaakatason tarkistamiseksi. Kuutiossa on vatupasseja oikeastaan jopa kaksi, joten myös pystykuvien ottaminen onnistuu pystysuorassa. Turhakeko? ehkäpä. Hilavitkutin silti.

Hintaa tällä kapineella on Photojojo -verkkokaupassa $15.

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. PPH says

    (click to show comment)

  2. mutmutmut says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *