Shoulderbrella on handsfree-sateenvarjo

Shoulderbrella on handsfree-sateenvarjo 1

Tämä handsfree-sateenvarjo kehitettiin, jotta kädet jäisivät vapaaksi kantamaan esimerkiksi lasta tai ostoksia, kertoo lähteemme. Kehittelyssä oli mukana tohtori, joka tuntee hyvin hartianseudun fysiikan. Tavallisen sateenvarjon pää ruuvataan irti ja tämä tilalle. 77 cm pitkä kiemura laitetaan joko selän takaa tai toiselle hartialle mutkalle. Ei suositella käytettäväksi pyöräillessä tai tuulisella säällä, Onhan se ovela. Hintaa 19 euroa.

Lähde: Tuotesivu (google translate) (via gizmodo.com)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (8 arviota, keskiarvo: 4.38/5)

Comments

 1. -3 Vote -1 Vote +1pate
  says:

  Eikös tämmösiä oo jo aika paljon? Siis vastaavia

 2. +3 Vote -1 Vote +1ddd
  says:

  Itse ainakin kuulen vasta ensimmäisen kerran tällaisista. Itse Shoulderbrella on yksinkertainen, mutta älykäs keksintö. Outoa, että katukuvassa ei näy tällaisia (tai minä en ainakaan ole huomannut).

 3. +3 Vote -1 Vote +1poks
  says:

  Pysyykö muka suorassa jos liikutta kättä? Tai vähän hölkkää? Korkeudesäätö? Tipahtaa helposti jos ei ole kunnolla laittanut sitä.

 4. +5 Vote -1 Vote +1Gluttoni
  says:

  Sateenvarjo kiinnitettynä titaani-ruuvi-implanteilla ohimoon, olisi kyllä huomattavasti modernimpi tapa, toteuttaa hands free sateenvarjo.

 5. -4 Vote -1 Vote +1Tonny0909
  says:

  johan toi kaatuu heti kun kävelee tai pienikin tuulenvire puhaltaa. Iahn onneton.

Trackbacks

 1. [...] Vasta muutama päivä sitten korviimme kantautui uutinen kädet vapaaksi jättävästä Shoulderbrellasta ja nyt vuorossa on niin ikään hands-free muotoilua edustava UFO Cap Umbrella. Ufolakkisateenvarjo [...]

Speak Your Mind

*