Ferrabi on Ferrarin ja Trabantin risteytys

Valokuva0042

Joku autoharrastaja voisi pitää Ferraria ja Trabantia automaailman kahden ääripään edustajina. Siksipä näiden kahden automerkin yhdistäminen ei äkkiseltään tunnu kovin luontevalta ajatukselta. Berliinissä vuokrattavissa oleva “Ferrabi” Ferrari-Trabant kuitenkin todistaa, että melkein mikä tahansa on luovalle autontuunaajalle mahdollista.

Jopa itsensä Michael Schumacherin signeeraama Ferrabi-auto kuuluu Berliinissä sijaitsevan Trabi-Safari autovuokraamon kalustoon. Trabi-Safari järjestää Itä-Saksan autoteollisuuden ylpeydestä kiinnostuneille turisteille Kiertoajeluja Berliinissä aidon Trabantin kyydissä -alkaen 15€ tuntihinnalla.

Vaikka kuvassa esiintyvän auton suoritusarvot jäävät hämärän peittoon, niin veikkaan että tämän suhteen ollaan reilusti lähempänä Trabantia, kuin Ferraria.

Trabi-Safari -autovuokraamon kotisivuille

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 3.70/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Olisiko tämä ollut vähemmän typerän näköinen jos osat olisi otettu toisin päin? Siis ferrarista nokka ja trabasta takaosa..

 2. +1 Vote -1 Vote +1noppa
  says:

  Hyvät kilvet on autoon saatu :) 512TR on Testarossan seuraaja, ja muodot ovat peräisin kyseisestä mallista.

 3. +4 Vote -1 Vote +1Mahtava
  says:

  Mahtava idea, paitsi suomessa tuskin menisä katastuksesta, täällä kun lähes kaikenlainen rakentelu liikennekulkuneuvoihin on kiellettyä :( Seuraavaks ladasta lambo, kuka aloittaa väsäämisen :D

Speak Your Mind

*