Hilavitkutin.com etsii joukkoonsa uusia bloggaajia!

astronautti

Oletko kiinnostunut erilaisista laitteista, peleistä ja vempeleistä? Onko tekniikka lähellä sydäntäsi, tai kiehtovatko sinua kaiken maailman omituiset ilmiöt? Mikäli vastaus ainakin yhteen edellä asetetuista kysymyksistä kyllä, ja olet lisäksi kiinnostunut journalistisesta työstä, niin nyt kannattaa pitää korvat höröllä!

Suomen suosituin teknologiablogi, Hilavitkutin.com etsii joukkoonsa uusia bloggaajia. Kaipailemme rentoon porukkaamme kirjoituskykyisiä ja luotettavia, ainakin yhteen sivustomme aihepiiriin intohimoisesti suhtautuvia laitefriikkejä. Juttujen kirjoitustahdin ja aiheet voit halutessasi valita itse hyvinkin vapaasti. Avustamme myös mieluusti alkuun, esimerkiksi kiinnostavien juttuaiheiden etsimisessä, jos haluat.

Varsinaista rahallista korvausta emme valitettavasti voi harrastelijavoimin ylläpidettyyn blogiin kirjoittamisesta tarjota. Sen sijaan voimme tarjota mahdollisuuden päästä kartuttamaan kokemusta journalistisesta työstä laitemaailman aitiopaikalta. Bloggaajillamme on esimerkiksi usein mahdollisuus päästä osallistumaan teknologia-alan pressitilaisuuksiin ja messuille lehdistön edustajana. Kirjoittajamme voivat myös mahdollisesti saada laitemaailman kuumimpia uutuuksia, tai esimerkiksi uusia konsolipelejä kotiin testattavaksi. Voimme myös kirjoittaa esimerkiksi suosituksia työnantajille Hilavitkuttimeen tekemäsi työn perusteella.

Mikäli olet tämän luettuasi edelleen kiinnostunut Hilavitkuttimeen bloggaamisesta, niin seuraava askel on luonnollisesti kertoa siitä myös meille. Epäformaalit hakemukset, tai esimerkiksi aiheeseen liittyvät kysymykset voi osoittaa allekirjoittaneelle joko sähköpostitse osoitteeseen erkki[at]hilavitkutin.com, tai verbaalisesti soittamalla numeroon 09-8561 9410. Olehan siis ihmeessä yhteydessä, niin katsotaan yhdessä kuinka päästään asian kanssa parhaiten eteen päin!

Erkki Kirjalainen

Hilavitkutin.com
erkki[at]hilavitkutin.com
09-8561 9410

Kommentit

 1. sanoo

  (click to show comment)

 2. sanoo

  (click to show comment)

 3. sanoo

  (click to show comment)

 4. sanoo

  (click to show comment)

 5. jep jep sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


kaksi + 1 =