Illusion Table on pöytäliina, joka ei pöytää tarvitse

illusion_table_pöytäliina

Vaikka erikoiset design-esineet ovat kieltämättä usein kikkailua itse tarkoituksella, niin ajoittain muotoilun maailmassa ponnahtaa kuitenkin esille kokonaan uusi muotoidea, jota ei oikein voi luonnehtia sanoilla muuten, kuin nerokkaaksi. Tällainen on allekirjoittaneen mielestä esimerkiksi tämä, John Brauerin muotoilema “Illusion Table” -niminen akrylipöytä, joka näyttää siltä, kuin pöydän sijasta ilmassa leijuisi pelkkä liina.

Tämän käsin tehdyn muotoiluluomuksen hinnasta tai saatavuudesta ei valitettavasti ole tietoa.

Lähde: designyearbook.blogspot.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (20 arviota, keskiarvo: 4.50/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Jakues
  says:

  hieno on. saatetaan joskus omistaa moinen jos tulee järkevään hintaan myyntiin.

 2. Vote -1 Vote +1pertsa
  says:

  nätti on kieltämättä, entäs käytännöllisyys? voiko tuolia tuoda lähelle kun nuo helmat ottavat kiinni. pysyyköhän hyvin pystyssä, hieman huteran näköinen.

 3. Vote -1 Vote +1mike
  says:

  vitun nätti ja varmasti toimiva.tuolin voi tuoda siihen ihan kiinni koska tossa on tarkoitus istua sivuttain ei kohti suoraan niiku jossain ruokapöydässä ja onhan siinä neljä 4 jalkaa niin eiköhän se pysy ihan yhtä hyvin kuin mikä tahansa muukin pöytä ;)

 4. Vote -1 Vote +1Kekkonen
  says:

  Hieno ja nerokas pöytä. Aina tuommoset keksinnöt omalla tavalla yllättävät, kun miettii ettei ole ennen nähnyt kenenkään tuommoista oivaltaneen. Käytännöllisyys tuolien kanssa rajottaa ehkä sen käyttömahdollisuuksia, mut toisaalta eivät kaikki pöydät tuoleja tarvitse.

 5. -1 Vote -1 Vote +1Someon
  says:

  Tuohan on hyvä, kun on tullut “muutama” otettua ja satakiloinen kaveri lösähtää tuohon. Siinä on sitten kiva siivoilla lasinsiruja…

  Mutta muuten mielestäni erittäin tyylikäs ja hieno pöytä.

  Ihan pikku taskurahoilla tuota tuskin ostetaan.

 6. +2 Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Akryyliä. Ei lasia. Hajoaahan sekin toki, mutta lähinnä lohkeaa muutamaan suurehkoon palaseen, eikä mene sellaiseksi muruksi kuin turvalasit.

 7. Vote -1 Vote +1pirre
  says:

  mutta naarmuuntuu

 8. -2 Vote -1 Vote +1Juuso
  says:

  “Akryyliä. Ei lasia. Hajoaahan sekin toki, mutta lähinnä lohkeaa muutamaan suurehkoon palaseen, eikä mene sellaiseksi muruksi kuin turvalasit”

  Jos tuo ihmisen alla romahtaa, niin suuret terävät palaset parempi kuin pienet?

 9. +2 Vote -1 Vote +1kopli
  says:

  “Tuohan on hyvä, kun on tullut “muutama” otettua ja satakiloinen kaveri lösähtää tuohon. Siinä on sitten kiva siivoilla lasinsiruja…”

  En välttämättä sijoittaisi kyseistä mööpeliä ryyppyluukkuun.

 10. Vote -1 Vote +1Sinipiika
  says:

  UPEE!

 11. +1 Vote -1 Vote +1annika
  says:

  noita pöytiä saa muuten ainakin helsingistä muistaakseni fredrikinkadulta eräästä liikkeestä, jonka nimeä en nyt valitettavasti muista. Hinta tais olla siinä 200e:n paikkeilla.

 12. Vote -1 Vote +1narude
  says:

  tommonen muotoon tehty lasi lienee suoraa lasilevyä kestävämpää ku ne pintajännitteet menee siinä aivan eritavalla. en silti alkaisi sitä kivillä heittelemään.

Trackbacks

 1. [...] Illusion Table [...]

Speak Your Mind

*