Ei taivaaseen, eikä hautaan vaan lyijykynälaatikkoon

pencils

Nadine Jarvis on tuonut markkinoille jälleen uuden tavan viettää kuolemanjälkeistä elämää. Nyt vainajalla on mahdollisuus muuttua lyijykyniksi. Vainajan ruumiin hiilestä tehdään noin 240 lyijykynää, jotka sen jälkeen laitetaan hienoon puiseen laatikkoon. Laatikon kannen laidalla on myös aikajana, josta näkee kynien kulumisen. Kynien kerrotaan riittävän jälkeläisen koko elämäksi. Kun kynällä on kirjoitettu ja se on tylsistynyt niin se teroitetaan takaisin laatikkoon, jossa se vie käytettyjen kynien tilaa. Lopulta kaikki kynät on teroitettu laatikkoon ja siitä tulee uurna.

Lyijykynälaatikko on osa suurempaa tutkimusta kuolemanjälkeisestä elämästä. Hinta- tai saatavuustietoja ei löydy. Ihan mielenkiintoinen idea taas kerran. Tosin omasta tuhkastani haluaisin tehdä jotain hieman erilaista. Eihän sitä tiedä millaista tekstiä sinulla tehdyistä kynistä kirjoitetaan..

Lähde:

http://blog.makezine.com

http://www.nadinejarvis.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (17 arviota, keskiarvo: 4.41/5)

Comments

 1. +3 Vote -1 Vote +1lapsinero
  says:

  mahtava idea! ite haluisin etä mut “haudattaisiin” tohon.

 2. +5 Vote -1 Vote +1ddd
  says:

  En nyt hirveän hyvänä ideana tuota pidä. Puistattaakin ajatus, että kirjoittaisin/piirtäisin läheiseni ruumiilla..

 3. +2 Vote -1 Vote +1yllättynyt
  says:

  Miksi aiemmin kommenteissa ollut linkki kuvasarjaan tiibetiläisistä hautajaisista poistettiin? Myönnetään se ei liittynyt hilavitkuttimiin mitenkään, mutta antoi kuitenkin näkökannan tämän jutun aiheeseen. Kuvat eivät ole laittomia, eivätkä mielestäni loukkaviakaan, joten miksi poisto?

 4. yllättynyt: Sen vuoksi, että ainakin allekirjoittanut on liian herkkävatsainen katselemaan kuvia, joissa näytetään silvottuja ruumiita. Hilavitkutin haluaa pysyä kaiken ikäisille sopivana verkkosivustona, eikä liian rankkaan materiaaliin viittaavia linkkejä siis suosita.

 5. Vote -1 Vote +1Mthed
  says:

  Heh, tuli heti mieleen eraserhead

 6. +9 Vote -1 Vote +1Distro
  says:

  Itse haluaisin että tuhkistani puristettaisiin timantti.

 7. Vote -1 Vote +1Teemu Laurila
  says:

  “Itse haluaisin että tuhkistani puristettaisiin timantti.”
  Pienellä googletuksella löytyi tämmöinen:
  http://www.lifegem.com/
  Eli tuollainenkin bisnes löytyy jo :)

 8. Eikös see kyläkauppias Keskinen jo varannut itsestään tuollaisen puristetimantin? Ainakin muistaakseni tämä oli jopa kuluvana vuonna yhden iltapäivän iltapäivälehtien ykkösuutinen. Ehkäpä tämän säilytystä varten voitaisiin sitten rakentaa Tuuriin mausoleumi tulevien kyläkauppashoppailijoiden vetomagneetiksi?

 9. Vote -1 Vote +1yllättynyt
  says:

  @Erkki Kirjalainen. Fair enough. Itse olen sitä mieltä, että käyttäjät päättäkööt itse materiaalin sopivuudesta itselleen, mutta ymmärrän päätöksesi.

 10. Vote -1 Vote +1dude
  says:

  Sinänsä hyvä hyötykäyttö idea, mutta tosiaan: Kuinka moni haluaa kirjoittaa “mummollaan”? Hautajaisista jokainen lähtee kotiin mummolyijykynä taskussa? Aika makaaberia.

  Mulle on aivan sama mitä ruumiilleni tapahtuu kuolemani jälkeen.

Speak Your Mind

*