Ensimmäinen täysikokoinen Legotalo

legotalo

Top Gearista tuttu, myös Kapteeni Hitaana tunnettu, James May on rakentanut täysikokoisen talon pelkästään Legoista, jonka sisustukseen kuuluu mm. toimiva kylpyhuone suihkuineen päivineen, keittiö sekä  makuuhuone. May jopa vietti yön talossa, ja kertoi sen olevan hyvin kodikas vaikkakin sänky olikin hänen mielestään epämukavin missä hän oli koskaan nukkunut, eikä talon katto pidä vettä.  Projektiin upposi 3.3 miljoonaa legopalikkaa, jotka paikoilleen latoi noin 1000 avustajaa.

Kaikesta vaivasta huolimatta talon kohtalo on hiuskarvan varassa. Denbien viinitila, jonka maille talo on rakennettu tarvitsee tontin takaisin viininkorjuun vuoksi. Talo tullaan purkamaan jos kukaan ei sitä ole huolinut ennen kello kahdeksaa huomisaamuna, ja koska taloon käytetyt palikat lahjoitettiin projektiin ilmaiseksi niitä ei saa myydä tai edes antaa pois. Koko komeus menee hyväntekeväisyyteen, siis jos kukaan edes huolisi sitä. Edes paikallinen Legoland ei halua sitä johtuen sen siirtämisen hinnasta ja vaikeudesta.

Olisihan se ihan hauska kokemus päästä tuollaisessa asustelemaan jos vain saisi tilaisuuden. Taitaapi kyllä olla ettei kotipihasta ihan löydy tilaa kaksikerroksiselle palikkatalolle, vaikka ajatus houkutteleekin. Jääpähän nähtäväksi, että miten tässä sitten käy. Siitä sitten vain toteuttamaan lapsuusajan omituisia haaveita, jos vain tilaa ja tahtoa löytyy.

Lähde:www.dailymail.co.uk

legomakkari

legokatti

legokeittiö

legovessa

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (8 arviota, keskiarvo: 4.13/5)

Comments

 1. +3 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Aika upeahan tuo, varsinkin sisätilat ovat todella yksityiskohtaisesti tehtyjä :O

 2. -2 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Mainitsit keittiön kahdesti

 3. Vote -1 Vote +1pingviini
  says:

  kaunis! (itse 14 vuotias) vaikken enää legoilla rakentelekaan. :D

Trackbacks

 1. [...] Hilavitkuttimessakin uutisointiin Top Gearista tutun James Mayn rakennuttamasta Lego-talosta. Ylläolevassa videopätkässä James [...]

Speak Your Mind

*