Kromattua elitismiä Bugattilta: Bugatti Galibier 16C

Bugatti Galibier C16

Bugatti_Galibier_16C_interior

Kromia rakastavalle porholle saattaa riittää Jyrkin mainostama Audi R8 5.2 FSI V10 Chrome, mutta elitisti todennäköisesti kaipaa jotain vielä kalliimpaa ja tyylikkäämpää. Avuksi rientääkin Bugattin uusi konseptiauto Galibier 16C joka perustuu konehuoneen osalta pitkälti Buggatin Veyron “luksus-urheiluautoon”  joskin ahdinten määrän puoliintuminen on johtanut siihen, että Galibier 16Cstä ei irtoa tehoja kuin vaivaiset 800 hevosvoimaa…

Lähes kokonaan hiilikuiduista rakennettu osittain kromattu yönsininen runko, puun ja nahan taidokas yhdisteleminen sisustuksessa, kahdeksaan ulostuloon haarautuva pakoputkisto,   8-vaihteisella automaattilaatikolla varustettu neliveto ja jo mainittu 800 hevosvoimaa sekä Bugattin logo keulassa saattavat tyydyttää paatuneiden elitistien tarpeet, tai sitten eivät.  Jokatapauksessa kyseessä on taideteos.

Lähde: Diseno-art

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. +3 Vote -1 Vote +1ddd
  says:

  Bugatit ovat kyllä komeita autoja ja kromisena; hrrr! Pidän siitä ettei auto ole kokonaan chrominen, se on jotenkin tylsännäköistä jos auto laitetaan chromiseksi kokonaan.. Ei kyllä voi olla kauniimpi verhoilu autossa! Hintaa autolla taitaa olla pari milliä?

 2. -4 Vote -1 Vote +1SuoMursu
  says:

  Ruma kuin rullatuoli!

 3. +1 Vote -1 Vote +1Tjaah
  says:

  Näkee taas kuinka joku osaa arvostaa maailman parhainta automerkkiä. Lyön vaikka pallini pantiksi että oma autosi on vähintään 100 000 kertaa rumempi, mikäli omistat autoa ollenkaan.

 4. +3 Vote -1 Vote +1Esamatti Käkelä
  says:

  Tjaah: Olen aivan samaa mieltä kanssasi

Speak Your Mind

*