Puhallettava Jabba-asu on Tähtien Sota -lisenssituotteiden erikoisemmasta päästä

jabba_puku

Lapsuuteni Tähtien Sota teeman ympärille kuroutuneissa seikkailuleikeissä pihapiirimme jokainen pikkupoika olisi aina halunnut olla jedikokelas Luke Skywalker; galaksin paras ja ainoa toivo. Koska kaikki eivät tietenkään voineet olla Lukeja, täytyi osan tytyä trilogian kakkostason sankareiden rooleihin. Han Solo oli tietenkin kova sana, Chewbakkakin yllättävän suosittu, ja jopa Boba Fett pahojen puolelta kelpasi paremman puutteessa roolihahmoksi. En kuitenkaan muista että kenellekkään olisi ikinä tullut mieleenkään osallistua leikkeihin sarjan liikuttakyvyttömänä limanuljaskana, eli Jabba the Huttina.

Ilmeisesti vielä tänä päivänäkään Jabbaksi pukeutuminen ei kuulu pikkupoikien suosikkirooleihin, sillä tietojeni mukaan ensimmäistä Jabbapukua on saatavilla ainoastaan aikuisten koossa. Kekseliään Jabbapuvun jujuna on että tämän sisällä on puhallettava ilmakenno, joka auttaa puvustautuvaa mukautumaan alkuperäisen galaktisen rikollisklaanin edustajan mittoihin.

Hintaa tällä karnevaaliasusteella on Starwars.com -sivuston verkkokaupassa $69,99.  “Buudtha buudthaaa!”

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 arviota, keskiarvo: 3.40/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1WM_
  says:

  Mielenkiintoista mutta tuo mahdollinen linkki tuossa ei toimi.
  Olisiko siinä kenties kuva?

 2. WM: Jahas, no nyt on kuva paikallaan. kiitos huomiosta. En tiedä mikä selain/Wordpress yhdistelmä tässä aiheuttaa sen, että juttuja kirjoittaessa kuvalinkit eivät itselläni aina tule automaattisesti oikein. Täytyykin alkaa selvittämään asiaa.

 3. Vote -1 Vote +1WM_
  says:

  Itselläni toistaiseksi wordpress toiminut ihan hyvin..
  Toivottavasti ongelma löytyy! :)

Speak Your Mind

*