Tylsää? Töki boksia!

tuttuki_bako

Joskus elämässä kaikki vaan tökkii. Auto ei lähde käyntiin, kastike paloi pohjaan, naapuri valittaa bassojytinöistä ja koirakin teki hätänsä eteiseen. Parasta vain istahtaa sohvalle, ottaa rennosti ja työntää sormi laatikkoon!

Ei varmaan tarvitse sanoakaan, että keksintö on kotoisin Japanista. Tuttuki Bako, eli tökkimislaatikko, viihdyttää pelaajaansa varsin omintakeisella tavalla. Käyttäjä työntää sormensa laatikon sivussa olevaan reikään, jolloin laatikon mustavalkoinen näyttö luo sormesta ns. digitaalisen varjokuvan.

Boksissa on viisi pelimoodia, joissa saa mielensä mukaan tökkiä kasvoja, pandaa, mereneläviä, limaa tai pientä ukkoa. Tuttuki Bako irtoaa Japan Trend Shopista 39 dollarin hintaan.

Lähteet: www.engadget.com, www.japantrendshop.com

Kommentit

  1. Pätkis_Pekka sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


7 − neljä =