Noise Bag -reput tuovat ääntä yhteisöön

Noise Bag -reput tuovat ääntä yhteisöön

Kuvassa on malli Mid Uni Pink Noise Bag, joka on siis pienempikokoinen pinkki reppu. Saatavilla on myös oranssia, sinistä ja maastokuvioitua mallia. Tällä on kokoa 25 litraa ja sisus on jaettu fiksusti niin että mukaan mahtuu vaikkapa läppäri, vaatteita, kirjoja ja juomia. Erikoisuutena, ei uutena innovaationa, on paristoilla vahvistettu äänentoisto minikajareista. Sivutaskuun mahtuu soitin ja perusplugilla kytketään se reppuun. Mukaan saa myös integroidun akun 8,99 punnan lisämaksusta. Tällä repulla taasen on hintaa 29,95 puntaa. Ihan näppärä yhdistelmä, eikä edes hinnalla pilattu.

Nyt vain laittaa miettimään, että mitäs pidätte siitä, jos joku toistaa musiikkia tällaisesta vaikkapa bussissa rauhaisana työmatka-aamuna. Entäpä lauantai-iltana matkalla oluelle metrolla, kun yrittää jutella jonkun kanssa viereisellä penkillä. Tiettyjä konflikteja varmasti syntyy. Musiikkimakuja on erilaisia ja useat pitänevät rauhaisasta kaupunkiympäristöstä. Toisaalta eipä ole enää kuulunut paljon valituksia kännykkään puhumisesta julkisissa. Jossain vaiheessa sitäkin paheksuttiin kovasti. Saapa nähdä muuttuuko ympäristö musiikilla kyllästetyksi ajan myötä. Johan sitä on taustalla tavarataloissa, vaikka harvoin sitä tulee edes ajatelleeksi.

Laitetaanpa siis kysely!

n

Musiikkia repusta julkisissa tiloissa?
Näytä tulokset

Lähde: www.noisebag.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 arviota, keskiarvo: 2.83/5)

Comments

 1. +5 Vote -1 Vote +1WG
  says:

  Kuulokkeet päähän, kiitos, jos kuuntelee musiikkia julkisella paikalla. Tällaisen käyttö bussissa tms. osoittaa suunnatonta itsekkyyttä – Kaikki eivät todellakaan tykkää siitä mitä sinä satut soittamaan.

 2. +3 Vote -1 Vote +1Hurja
  says:

  Teoston kuolemanpartio tulee …! (kansainvälisessä oikeudessa muuten omistusoikeudet menevät ihmisoikeuksien ohi…).

 3. +3 Vote -1 Vote +1Data
  says:

  Piknikillä olisi kyllä näppärä.

 4. +4 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Samaa mieltä kuin WG, viimeistä vaihtoehtoa äänestin. Mieluusti en tuntemattomille ihmisille suutu, mutta sitä ei vain kestä kun joukko teinejä soittavat kännyköistään räppiä kilpaa linja-auton takapenkillä.

 5. -4 Vote -1 Vote +1hmm
  says:

  En osaa sanoa vaihtoehto on tässä kyselyssä kyllä hieman turha.

 6. +4 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Saattaisi kyllä puolustaa paikkaansa Lapin pitkillä linja-automatkoilla, kun toosasta tulee pakkosyöttönä Lapin Radion hengenköyhien toimittajien huuhaata ja Souvareita.

 7. Vote -1 Vote +1Pekka
  says:

  Se oliskin kiva, kun tuommonen olis joka toisella ihmisellä bussissa. Tulis pienimuotoinen äänien sekamelska. Tai silloin jos haluaisi kuunnella omaa musiikia ja tuommonen soi häiritsevästi läpi.

 8. +2 Vote -1 Vote +1NeroKuski
  says:

  Nuo kun alkavat yleistymään niin ostan myös.
  Sitten keksin sen “ruskean nuotin” ja soitan sitä ja valkoista kohinaa AINA missä kuljenkin.

  Ei kai kuulokkeet ole liian käteviä kun tuollaisia pitää myydä.

 9. +1 Vote -1 Vote +1pekuuu
  says:

  Suunnatonta vitutusta herättää, jos joku kuuntelisi tuollaisella esimerkiksi kaupungilla, tai bussissa. Rannalle ja muualle tuo olisi ihan kätevä, mutta itse suosin normi kajareita akulla.

 10. Vote -1 Vote +1jerq
  says:

  Itselläni käytössä tällainen —> http://macmaa.com/2009/04/22/targus-sonicpak-reppu-ja-reissukaiuttimet/
  Kuka idiootti nyt muiden kuullen tällaisella popittaa? hyvä jos yksin kehtaa kuunnella. (äänenlaatu on muuten oikeasti hyvä, suosittelen)

 11. +1 Vote -1 Vote +1Wertti
  says:

  ->jreq, “kuka kehtaa kuunnella”, mutta silti suosittelet?

 12. Vote -1 Vote +1jerq
  says:

  Lähinnä viittasin tuohon julkisissa kulkuneuvoissa häiriöksi asti muodostuneeseen ilmiöön. Ja kyllä, suosittelen tätä. Pitää vain valita paikka oikein.

 13. Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  Ekana tuli mieleen, että tämä on ilmeisesti tehty näille housujaan roikottaville teineille, joiden mielestä se chiik tai mikälie SI-yksikkö on se maailman paras anti mitä musiikkirintamalla on ja sitä pitää jakaa muiden iloksi bussipysäkeillä ja juna-asemilla.

 14. Hei
  Eikös tämä keskustelu mene ihan väärään suuntaan ??? Minä kun luulin, että ihmiset vielä sentään joskus KÄVELEVÄT jonnekin reppu selässä ? Jos ei muita ihmisiä ole lähellä, voinee musiikkia kuunnella. Julkisissa kulkuneuvoissa ym. paikoissa ei tietenkään tulisi kuunnella kuin kuulokkeilla.

  “Suomi jatkuu myös kehäkolmosen takana”

Trackbacks

 1. [...] nyt joku on suunnitellut repun, jolla joku nassikka vielä haluaa reteillä kavereilleen bussissa ja soittaa täysillä hip-hoppia [...]

Speak Your Mind

*