GoDogGo korvaa laiskan heittokäden

godoggo-remote-fetch-automatic-tennis-ball-launcher-for-dogs-1

Mikäli tietoni koirista pitävät paikkansa, lähes jokainen lajin edustaja rakastaa enemmän tai vähemmän esineiden noutamisesta. Mutta mitä jos omistajalla on huono heittokäsi tai muuten vaan laiskottaa, ja rekku senkun ruinaa pallo suussaan?

GoDogGo -automaattinen syöttäjä on laite, joka sinkoaa tennispalloja sisuksistaan koiran haettavaksi. Laitteen voi säätää heittämään palloja 4,5 – 9 metrin päähän 7 tai 15 sekunnin välein, ja kaikkiaan laitteeseen mahtuu 15 tennispalloa. Mikäli koiran opettaa laskemaan pallon vihreään astiaan, leikki voi jatkua loputtomiin! Ainakin ao. videon koira tuntuu suuresti nauttivan leikistä.

Lähde: www.thegreenhead.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 3.83/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Tuohonhan voisi vaikka isontaa tuota mahtuvien pallojen määrää ja kyhätä jonkin sorin kaukosäätimen tai sitten IR-sensorin joka havaitsisi koiran :) niin sitten se itse voisi mennä “leikkimään” ..tosin koiraa pitäisi opettaa jonkun aikaa :) ja ajastin siinä kannattaisi olla tietenkin että koira älyisi poistua luukun edestä mistä pallo tulee

 2. Vote -1 Vote +1Zanuha
  says:

  Eikös se ole koiralle ‘kivaa’ kun se on omistajan kanssa leikkimässä, eikä ole mikään moottoroitu kori joka ampuu palloja?

 3. +2 Vote -1 Vote +1reppu
  says:

  kyllä toi koira näytti olevan aika innoissaan tosta vehkeestä.

 4. Vote -1 Vote +1lars
  says:

  voi veljet, ihan mahtava vehje. kauankohan koiralla menee että kyllästyy tohon, ainakin väliaikasesti?

 5. +3 Vote -1 Vote +1Olli
  says:

  Pelkäsin koko ajan et kohta toi koira saa turpaan kun se tunkee sen päänsä ihan siihen viereen :D

  Noh saa olla aika kiireinen jos tällänen pitää hankkia ja jos on niin kiireinen, niin sitten tiedä mitä sillä koiralla oikeen tekee

 6. Eikö Spede kehitellyt jonkin vähän vastaavan viritelmän kepin heittämiseen?

 7. -3 Vote -1 Vote +1Eject
  says:

  haha =D jo on keksintöjen isä joka ton on keksiny =D hyvin näytti toimivan. ainut on se että ei o ihan inhimillistä jättää koiraa ton koneen kanssa yksin touhuamaan. Ihmisen kanssa leikkiminen on niin ihmiselle kuin koirallekkin henkisesti mielihyvää =D Toisaalta toi korvaa väsyneen krapula aamun, jollon ei jaksa nostaa muuta kuin maistuvan olut tölkin. Jos sitäkään XD

 8. Vote -1 Vote +1RedBaron
  says:

  Ajatelkaapa liikuntarajoitteisia ihmisiä joilla on apukoiria, näin hekin voivat leikkiä koiriensa kanssa. Jällleen kerran koirien tarpeet on otettu entistäkin paremmin huomioon.
  Kohta jo varmaan näemme Stephen Hawkingsin leikkivän iloisena koiransa kanssa tämän teknologian sen mahdollistaessa.

 9. Vote -1 Vote +1Kuntoa koiralle
  says:

  Vaikka koirat varmaan enemmän tykkäävätkin olla oman laumansa (=perheensä) kanssa, niin ainakin kaikki mun tuntemat koirat ovat yksin koko työpäivän, kun isännät ja emännät ovat duunissa ja kakrut skolessa.
  Seuralliset ja aktiivit koirat saavat tästä kyllä tekemistä koko päiväksi, varsinkin, jos vähän virittelee vehjettä ja koiraa, kuten “Nimetön” on ekassa nootissa sanonutkin.

  Kerrostalo-oloihin pitäisi kaksiä jotain muuta :-)

 10. Vote -1 Vote +1tomm1
  says:

  toi koira saa varmasti turpaa :D tosta turhasta koneesta.

Speak Your Mind

*