Pelimusiikin juurilla

chipsounds_edit

Ploque on ottanut pyhäksi tehtäväkseen pelastaa ja taltioida vanhojen pelikoneiden äänilastut. Seurauksena on syntynyt Ploque Chipsounds 1.0 software-syntetisaattori, joka sisältää kaikkein legendaarisimpien 80-luvun pelikoneiden äänimaailmat.

Chipsounds sisältää kymmenen eri äänilastun parametrit, joista tunnetuimmat lienevät SID (Commode 64), 2A03 (NES) ja DMG-CPU (Gameboy). Vaikka äänet ovat emuloituja, Chipsounds on tähän astisista chip-emulaatioista tarkin.

Chipsounds toimii itsenäisenä virtuaali-instrumenttina tai äänitysohjelman plugin-soittimena (VST, AU ja RTAS). Hintaa ohjelmistolla on 75 dollaria (Win/Mac).

Kiinnostuneet: täältä löytyy ilmainen Chipsounds demo EP.

Lähde.

Kommentit

  1. Dsa sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


× 4 = kahdeksan