Iloisia pillereitä karkkikaupasta

happypack2

Nyt jokainen karkkilakossa oleva voi hyvillä mielin todeta: “Vain lääkkeeksi.” Espanjalaisen Marion Donnewegin pirteät Happy pills -pakkaukset tuovat vaihtelua karkkipaketointiin.

Vaikka kuinka pirteän näköinen onkin, niin lapsia ajatellen tuo konsepti hieman arveluttaa. Pikkutenavat alkavat pian yhdistää karkki- ja lääkepurkit silmissään, eikä siitä ole ikinä seurannut mitään hyvää. Mutta kyllä tuo piristäisi lääkekaappia – ja voihan aina kuvitella lääkepurkista nostetun karamellin parantavan milloin mitäkin kipua, sairautta tai huonoa oloa. Näinhän ne lumelääkkeetkin toimivat.

Joku espanjan kielitaitoinen voisi kääntää viimeisessä kuvassa olevan etiketin, niin saataisiin pakkauksen huumorisisältö esille.

Lähde.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 2.00/5)

Comments

  1. +8 Vote -1 Vote +1Nimetön
    says:

    “käyttöohjeet: maanantaipäiville, ananasdieetille, jalkapallottomille sunnuntaipäiville, ilmaston lämpenemiselle, ilman varoitusta hajoaville pesukoneille, harmaille päiville, neliöjuurille, sietämättömälle elämisen tasolle, ilman syytä sekaisille hiuksille, pahanilmanlinnuille, katoaville avaimille, yleiselle elämisen tasolle ja erityisesti tylsyydelle”

  2. +4 Vote -1 Vote +1RedBaron
    says:

    Taitaisi Suomen lainsäädäntö kieltää markkinoimasta tätä tuotetta.

  3. +4 Vote -1 Vote +1Taku
    says:

    Onpa fiksua: lääkepurkin näköisiä karkkipurkkeja muksuille. “Irmeli, soita hätänumeroon, Nico-Petteri söi mummon diapamit”

  4. Vote -1 Vote +1Nimetön
    says:

    Olenpa nähnyt jossain suomalaisessa kaupassa lääkeruiskuja muistuttaviin paketteihin karkkeja pakattuna.

  5. Vote -1 Vote +1matkailija
    says:

    Olin elokuussa Barcelonassa ja kävin tuollaisessa liikkeessä. Kyseessä oli melko ahdas, apteekin oloinen irtokarkkikauppa, jossa oli tarjolla erilaisia “lääkepurkkeja”, jotka sai täyttää haluamillaan makeisilla. Tarjolla oli myös valmiiksi täytettyjä purkkeja. Purkkiin sai sitten valita tarran kiinnitettäväksi. Itse en syö karkkeja lainkaan, joten en mene sanomaan mitään karkkien mausta. Tyttöystäväni osti tuliaisiksi pari kohtuuhintaista rasiaa.

Speak Your Mind

*