Mustekalan näköinen suihku suihkuttaa sieltä mistä käyttäjä haluaa

suihku_vado

Miksi suihkun pitäisi suihkuttaa vettä vain yhdestä suunnasta? Eikö olisi paljon kätevämpää, että tulosuuntia olisi monta ja käyttäjä voisi itse vielä valita ne? Näitä kysymyksiä on varmastikin miettinyt melko tyylikkään näköisen Sculpture-nimisen suihkun suunnittelema muotoiluyritys Vado.

Kun normaalissa suihkussa täytyy tyytyä siihen, että vesi tulee yhdestä ruiskusta ja tietystä suunnasta, tarjoaa Sculpture suihkutteluun hieman erilaisen lähtökohdan. Suihkun kuusi ”lonkeroa” voi jokaisen melko vapaasti säätää suihkuttamaan vettä mistä suunnasta haluaa. Muotoilunsa ja säädettävyydensä ansiosta suihku voidaan kiinnittää seinään tai kattoon.

Mielestäni on positiivista, että mietitään laatikon ulkopuolelta ja ei tehdä asioita siten miten ne on aina tehty vain siksi, että ne on aina tehty siten. Tiedä sitten miten paljon tämä itse suihkuelämystä todellisuudessa parantaa, mutta mikäli homma toimii niin hyvin kuin voisi ajatella, niin tämä olisi tervetullut uudistus ihmisten jokapäiväiseen peseytymiseen.

Lähde: Vado (Dvicen kautta)

Kommentit

  1. yoz sanoo

    (click to show comment)

  2. mutantti sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


yhdeksän − = 2