Sponsoroitu artikkeli: Pajatson MM-kilpailut starttaavat jälleen!

pajatso_mm_kisat
Kuva: Pajatso.fi

Jälleen on tullut se aika vuodesta kun maamme, ja samalla koko maailman parhaat pajatsotaiturit virittävät kolikkosormensa äärimmäiseen iskuun valmistautuessaan marraskuun lopussa Helsingin Kinopalatsissa järjestettäviä pajatson MM-kisoja varten. Tarkalleen ottaen 28.11. pidettävään finaaliin osallistuvat setvitään ensin aluekarsintojen, ja sitten parhaillaan meneillään olevien aluemestaruuskisojen kautta.

Lisää tietoa kisoista Pajatso -kolikkopelin virallisilta kotisivuilta.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 arviota, keskiarvo: 2.71/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Hurja
  says:

  750 pistettä, ei jatkoon.

 2. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Taitaa mennä omalta osalta kaikki kolikor kouruun :) Onhan noista joskus muutamia senttisiä voiteltu :]

 3. Vote -1 Vote +1gege
  says:

  Melkosta paskaa sanon minä. Nykyään Pajatson mm:t ajtetaan jollain uudella tietokonepajatsolla, joten voi olla varma, ettei ainakaan taidolla ole enää asian kanssa mitään tekemistä. En aio osallistua. Toivon, että myös muut boikotoivat uutta pajatsoa.

 4. Vote -1 Vote +1gege
  says:

  Käsittääkseni siis entisen kolikko”ruudun” täyttää nyt jokin näyttö. Kun pamauttaa kolikon menemään, oikeasti se lentää mihin sattuu ja näytöllä näkyy muka laskennallisesti mihin se lentää. Tuntumasta ei siis tietoakaan.

Speak Your Mind

*