Vampyyriaiheinen fleshlight tuo iloa yksinäiseen halloweeniin

500x_VampireFleshlight1-1 Fleshlightit ovat eräänlaisia “tölkitettyjä vaginoita”, joihin voi mielihalut purkaa oikean puutteessa. En tiedä kuinka yleisessä käytössä fleshlightit – eli karkeasti suomeksi sanottuna tekopillut – ovat, mutta joidenkin yksinäisiin hetkiin ne varmasti tuovat suurta iloa, mikäli käsien käyttäminen tuntuu liian banaalilta tai ei tuo riittävää tyydytystä.

Tämä vampyyrin suuta kuvaava fleshlight on mielestäni melko häiritsevän näköinen. Pedon hampaat liian lähellä herkkää paikkaani eivät tunnu houkuttelevalta ajatukselta, olivat ne sitten aitoa tavaraa tai kumiset. Täksi halloweeniksi ei taida fleshlight enää ehtiä, mutta mikäli halloweenistä myöhästyminen ei haittaa, voi tuotetta tilata Fleshlight.comista tällä hetkellä alennettuun vajaan 45 dollarin eli hieman yli 30 euron hintaan.

Mainos: Laadukkaat ja luotettavat RFSU:n seksilelut nyt Superkauppa.fi -verkkokaupasta

(Gizmodon kautta)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (22 arviota, keskiarvo: 3.86/5)

Comments

 1. +5 Vote -1 Vote +1ollo
  says:

  Tuo olisi hauska lisä halloweenasuun!

 2. +7 Vote -1 Vote +1Noidi
  says:

  Kaveri kehui kovasti vastaavia purkkeja, sillä hänen tyttöystävänsä oli semmoisen lahjaksi ostanut. Kuulemma vastaa “teinien” tiukkuutta ja tuntuu pirun hyvälle. Noh, en kuitenkaan alkanut hänen purkkiansa testailemaan, joten täytynee luottaa hänen vahvaan ammattitaitoonsa.

  Tuskin nuo hampaat nautintoa haittais, sillä jotain muutahan siinä on aina mielessä. :D

 3. -62 Vote -1 Vote +1Sin
  says:

  (click to show comment)

 4. -57 Vote -1 Vote +1Nice
  says:

  (click to show comment)

 5. +34 Vote -1 Vote +1Kati Vaittinen
  says:

  Voisin huomauttaa, että Hilavitkuttimessa on aikaisemmin esitelty myös seksilelu koirille, Shower Power-imukupit, Teräsmies-tyynynpäällinen jossa avoin suuaukko, ilmaseksiesitys… Eli tämä kategoria ei ole kuitenkaan ihan käyttämätön.

 6. Pohdin tosiaan melko kauan kirjotanko tästä mitään vähän aikuisemman tyylin vuoksi. Mieleeni tulivat kuitenkin Katin mainitsemat artikkelit, joten päätin, että kun linja on jo aiemmin valittu, niin ei siinä mitään. Suomennosta käytin ihan vain sen takia, että parempaa en keksinyt, ja karkean sanan vuoksi sijoitin sen vain sivuhuomautukseksi. :) Mielestäni tämä on sitä paitsi vielä ihan safe for work -rajoissa.

 7. +2 Vote -1 Vote +1Mora listii
  says:

  Voisi olla hyvä laite kukkahattutehtaan pikkujouluissa järjestettyyn valehtelijoiden klubiin?

  Suomennos on tosiaan hieman karkea, osaisiko joku runosielu ehdottaa kuinka Tommy Dobermann esittäisi saman asian runollisesti? Siis niinku hede ja emi ja kukkivä mätäs jne. …niiden kohdatessa kuumana hohkaavan hekuman huipun -linjalla?

  Tai millainen olisi kielitoimiston vahvistama virallinen tullinimike mahdollisimman neutraalisti, josta voisi sitten keskustellä työpaikan kahvipöydässä punastelematta? Esim. “Kaukoidässä valmistettu ihonvärinen muotoiltu lateksinen sylinteri, joka on mitä ilmeisimmin tarkoitettu miespuolisille henkilöille seksuaaliterveyttä edistäviin masturbatorisiin tarkoituksiin. Laite on operoitavissa yksin, suositellaan kuitenkin käytettäväksi vain valvotuissa olosuhteissa rajoitetun ajan rasitusvammojen ehkäisemiseksi.”

 8. +33 Vote -1 Vote +1JepJep
  says:

  Tässä ei todellakaan ole mitään pahaa! Seksi on perkele luonnollisin asia mitä voi olla!! Paljon parempi kuin esim. väkivalta. Miettikää vaikka (taas kerran) hölmöjä jenkkejä: niiden outo kaksinaismoralismi sallii kyllä hard-core väkivallan näyttämisen missä tahansa leffassa, mutta auta armias jos vähän pimppi tai kikkeli vilahtaa, niin ne hölmöt haluavat heti leffan banniin tai vähintään k-18 leiman. Tämä laite on hilavitkutin siinä missä mikä tahansa muukin. Jatkakaa samoilla linjoilla.

 9. +3 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  hmmm… mietin vaan että iha työajallako kirjottaja toho törmäs :P

 10. +1 Vote -1 Vote +1peewc
  says:

  Ihan ok juttuaihe. Sopii mielestäni hilavitkuttimen linjaan ja hilavitkutinhan jutussa on mitä suuremmassa määrin kyseessä. Kyseisiä laitteita on varmaan koitettu kehitellä maailmansivun.

 11. +9 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Kommenttien arvosanoja katsellessa ei tarvitse kahta kertaa miettiä millaisista ihmisistä Hilavitkuttimen lukjat pääosin koostuu…

 12. +9 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Eipä ois ketään meistä, tai ketään ylipäätään ilman seksiä

 13. +8 Vote -1 Vote +1eawr
  says:

  Lisää seksi aiheisia hilavitkuttimia! Itsekkin omistan Fleshlight tekopimperon ja olen ollut siihen tyytyväinen. Hampaat varmaan tuo oman lisän hommailuun.

 14. +3 Vote -1 Vote +1Jalpuri
  says:

  Joo turha lähteä millekkään kukkahattu-linjalle täällä. Eihän täällä ole edes esittelyvideota tuotteesta niin menee kevyesti sfw-kategoriaan ja laitehan on selvästi hilavitkin =D

 15. +5 Vote -1 Vote +1gaodjg
  says:

  Oih, oon aina nähny unia että vampyyri ottas suihin <3

 16. +2 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Kyllä se seksikin ihan SFW on kunhan ei mikskään pornoiluks muutu.
  Joillekki se aihe on niin tabu että jo alkaa punastuttamaan kun kuulee sanan pillu,tosin sitten kaupungilla pojat ja tytöt huutelee V sanaa minkä kerkee..huh huh.

  Lisää vaan tämmöstä.

 17. +14 Vote -1 Vote +1mickoin
  says:

  Eikö olekin vääryys, jos nainen ostaa/omistaa dildon tai useamman hän on aikaansa seuraava ja seksuaalisesti terve yksilö. Jos mies ostaa/omistaa tekopimpan hän on pervorunkkari joka ei saa oikeaa naista.

  Jospa tällaiset artikkelit aloittaisivat muutoksen, jossa myös miesten seksilelut hyväksytään muuallekin kuin polttari rekvisiitaksi.

  Tässäpä lahjatoive anopille joka uteli vävypojan joululahja toiveita.

 18. -20 Vote -1 Vote +1Jii
  says:

  (click to show comment)

 19. +13 Vote -1 Vote +1JepJep
  says:

  Jii, “täysin asiallinen kommentti” ja “asiaton kommentti” ovat vain sinun subjektiivisia näkemyksiä asioista. Omasta (subjektiivisesta) mielestäni mainitsemasi “asialliset” kommentit olivat ahdasmielisiä ja siksi annoin niille miinuksen. Mitä artikkeliin tulee, niin tämän kaltaiset artikkelit kuvastavat vaan kuinka terveellistä on, että ao. kaltaisista hilavitkuttimista voidaan myös puhua eikä niitä pidetä tabuina, hävettävinä tms. piilotettavina asioina. Seksi kun on maailman luonnollisin asia. Eri asia olisi jos vastaavia “vempaimia” käsiteltäisiin hilavitkuttimessa huomattavissa määrin ja eri sävyyn. Nyt ne ovat vain hilavitkuttimia muiden joukossa.

 20. +7 Vote -1 Vote +1HattuKukkii
  says:

  “Samaa mieltä Sinin kanssa. Kun täällä pyörii esiteinejäkin.
  Näin “äiti”-näkövinkkelistä, ei mulla kukkahattua ole…”

  Voi kuule, oiskohan aika sinunkin hetki tutkailla millaista materiaalia netistä löytyy ja kuinka helposti… Tämän JÄLKEEN pidät “sen” puheen lapsillesi sivuten netin käyttöä ja siellä käyttäytymistä.

  Tässä jutussa ei todellakaan ollut mitään mitä esiteinit eivät jo tietäisi ja nolaat vain itsesi kulkemalla laput silmillä…

 21. -5 Vote -1 Vote +1niba
  says:

  (click to show comment)

 22. Pakko kehua että fleshlight on aivan loistava väline…
  Hommassa ei kovin kauaa nokka tuhise ku puurot on keitetty.
  Tilasin omani ihmeellinen huone verkkokaupasta http://www.ihmeellinenhuone.fi/index.php?cPath=21_76_75 jossa kyseinen vekotin oli alennuksessakin ja ilmaiset toimituskulut kaupanpäälle.
  Mutta siis joo liukuvoidetta pitää olla.
  Tuollasesta hammaspeikko versiosta ei kyl ole kokemusta.

Speak Your Mind

*