Mint Tank Music Player – anna musiikin seurata sinua

mint_tank

Sympaattisen näköinen pikkurobotti, joka osaa seurata sinua, totella käskyjäsi ja toistaa musiikkia verkon ylitse.

Laitteessa on siis kaiuttimet, usb-portti latausta ja tiedonsiirtoa varten ja Wi-Fi ja bluetooth musiikin streamausta varten. Vielä kun tuohon saisi omistaajaansa seuraavat, jonkinlaiset silmät niin tässä olisi äärimmäisen hauska vehje.

Ehkä hienointa laitteessa on kuitenkin se, että jos omistat 2 näitä robotteja ne kommunikoivat keskenään ja soittavat musiikkia 3-D tehosteella!

Oikein kivan oloinen laite, mutta alkaakohan musiikki pätkiä kun menet portaisiin ja unohdat käskeä robotin jäämään paikalleen?
Toivottavasti näemme näitä tulevaisuudessa.

Lähde: www.ubergizmo.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 4.11/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Asiantuntijako/kö?
  says:

  Komea on, mutta itsekin jäin heti miettimään niitä portaita? Mitäpä jos se vahingossa putoaa portaat alas? Taitaa olla romuna sen jälkeen.

 2. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  On teillä ongelmat, ehkäpä kaikki lelut eivät sovi ylempiin kerroksiin…

 3. +3 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Nimetön: Jos ostat tuollaisen oletettavasti useamman sadan euron laitteen ja se VAHINGOSSA seuraa sinua portaisiin ja sen seurauksena hajoaa? Kyllä se omasta mielestäni lasketaan ihan ongelmaksi. Tuossa pohdinkin lähinnä, että onko tällä laitteella minkäänlaista itsesuojeluvaistoa

 4. Vote -1 Vote +1RedBaron
  says:

  Jos äänentoisto olisi nautittavampaa tämänkaltaisen laitteen avulla olisi tämä otettu käyttöön jo aikoja sitten, vai onkohan se jo otettukin kun muistelee että joissakin ruokapaikoissa on niitä viulutaiteilijoita jotka soittavat serenadeja asiakkaiden pöytien vierustalla ja lopettavat saatuaan pienenkorvauksen.
  Vaarantaako tämä keksintö aidon ihmistyövoiman käytön tulevaisuudessa näissä soittoruokaloissa? ainakin itsestäni tuntuisi helpommalta vinguttaa mastercardia musisoivan robotin lukulaitteessa kuin seurata nolona elävän maestron esiintymistä.
  Kotioloissa epäilisin tämän robotin tuovan vain lisää äänentoistoon ylimmääräisiä värittymiä joita en kaipaa vuosia hiottuun akustiseen kokonaisuuteen, jolloin voin nauttia puhtaasta musiikista itse äänentoistojärjestelmän siihen mitään lisäämättä.

 5. Vote -1 Vote +1Sinipiika
  says:

  Sympaattisen näköinen laite ja suloinen ajatus. :D Tuon päällehän voisi kehitellä vielä jonkin tarjottimen, niin bileissä voisi pistää tuon robotin musisoimaan ja pyörimään ympäriinsä ja tarjoilemaan naposteltavaa…

 6. Vote -1 Vote +1jee
  says:

  Sinipiika entäs sitten kun känninen kaveri astuu tuon päälle?

 7. Vote -1 Vote +1fafa
  says:

  jee: No sitten tästä musiikkitankista on parasta tehdä oikean tankin kokoinen. :D Ei känniset enää oo tiellä.

Speak Your Mind

*