Fridge Locker on turva kun eineet ovat syöpönvaarassa

Fridge Locker
Fridge Locker on turva kun eineet ovat syöpön-vaarassa

Pelottaako että työkaveri vie suklaakeksit jääkaapista? Katoavatko oluet sillä välin kun käyt vessassa kun kaverisi on kylässä. Toisaalta Fridge Locker eli jääkaappitallelokero voi olla kannanotto että pitäkää omat ruokanne, minä pidän omani. Toisaalta se on turvakeino, jolla säilyttää omat ruoat koskematta.

Täytyy vain kyllä vaan sanoa, että jos jostain tuollaisen joskus bongaisi, niin täytyisi kehittää jokin jäynä. Jos ei muuta niin tehdä tikulla reikä kaakaopurkkiin ja juoda se pillillä. Jos jotain positiivista haetaan, niin täältä löytyneille pilaantuneille ruoille löytyy syyllinen hetkessä! Numerolukko ja muovikehikko pitää appeet turvassa. Hintaaa 19,99 dollaria. Käyttäminen vaatii pokkaa tai huumorimieltä.

Lähde: www.perpetualkid.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 2.67/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Rery
  says:

  Tommonen ois oikeestaan aika kätevä, jos kotona asustaa siskoja / veljiä tai vaikka molempia. Itse suosittelisin tuollaista juuri niille, joilla on ihan henkilökohtaisia kokemuksia siitä että joku kähveltää energiajuomat / karkit tms. ja sitten illalla huomaat sen. Tosin tuo kahva kyllä on pitkä miinus: voihan joku sen ottaa mukaansa eli anastaa kaikki herkut.
  Itse kyllä ostaisin, nimittäin sen verran olisi käyttöä.

 2. Vote -1 Vote +1ervyi45
  says:

  Komppaan rery:ä itsellänikin on siskoja ja aina katoo. Mutta lisaan että voihan tuon ottaa mukaan vaikkei olisi kahvaa :( joku jaakaappiin kiinnostus zydeemi ois hyvä. Esim. Kiinnitys remmit lukoilla. Ja sitte jos on huolestunu koti aiti tai muuten pelkää jonkun ylen syömistä nii hyva keksintö ois että olisi ajastin lukko. Se olis tyylii tiettyihin aikoihin tyylii puoltuntii auki ja muulloin ei voi syödä. Ja tietysti ajat saisi itse asettaa eli se olis auki vaikka klo. 7-8.00,14.00-14.50, 17-18.00 ja 20.20-21.20…..joitain noista ei kyllä tarvitsis ku äitikin on sillon varmaan valvomassa. Huono puoli olis kyllä jos unohtaa syödä niin käy huonosti.

 3. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Voiko jollain olla niin tyhmiä työkavereita että ottaisivat toisen omaa? Omalla kohdalla ei sellaisia onneksi ole tullut vastaan, ei edes huumorimielessä näpistelijöitä.

 4. Vote -1 Vote +1Leiskis
  says:

  “Voiko jollain olla niin tyhmiä työkavereita että ottaisivat toisen omaa? Omalla kohdalla ei sellaisia onneksi ole tullut vastaan, ei edes huumorimielessä näpistelijöitä.”

  Itsellänikään ei ole henkilökohtaisia kokemuksia, mutta lähipiirissä kuitenkin saanut juttuja kuunnella toisten eväistä syövistä “työkavereista”. He kun eivät edes ymmärrä tekevänsä mitään väärin. Tuollaisiin duunipaikkoihin tämä olisi oikeasti kätevä.

 5. Vote -1 Vote +1Gluttoni
  says:

  Viimeksi 2. asteen soluasuntolassa kävi eräs vartijakortin omaava tiirikoimassa solun oven veitsellä auki ja täydentämässä ruokavaliotaan solun jääkaapista.

 6. Vote -1 Vote +1tomm1
  says:

  mahtava suoja lemmikkien varalta :D

Speak Your Mind

*