(Lähes)Täyskaato kontrolloituna


Nykyään löytyy melkein mitä tahansa radio-ohjattavia laitteita. Mikäli keilailu sattuu olemaan lähellä sydäntä ja taskussa pullottaa muutama tonni liikaa, on tässä oiva tapa yhdistää harrastus ja hauskanpito. The RC900 Remote-Control Bowling Ball antaa mitä lupaa, eli radio-ohjattavan keilapallon.

Läpinäkyvyytensä ja vilkkuvien valojensa puolesta tällä kapineella ei ainakaan heti huijata kavereita ottamaan huikeita vetoja kanssasi, mutta hieman maalia ja senkin pitäisi onnistua. Virtalähteenä toimii NiMH-akku, joka ladataan mukana tulevalla laturilla. Painoa esineelle kertyy n.6kg. Hinnaksi on lyöty huikeat 1500$, tosin vuokrauskin näyttää olevan mahdollista 140–110$ summaan määrästä riippuen.

Lähde

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 arviota, keskiarvo: 3.50/5)
Nykyään löytyy melkein mitä tahansa radio-ohjattavia laitteita. Mikäli keilailu sattuu...">

Comments

 1. -6 Vote -1 Vote +1dunp
  says:

  (click to show comment)

 2. Vote -1 Vote +1reke
  says:

  arvasin että joku nussii ja tarttuu tuohon että ei ollu täyskaato! :D

 3. +5 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Mikä täyskaato? Pelkkä kaato se on jos kaikki kaataa.

 4. +4 Vote -1 Vote +1jaa
  says:

  “Täys kaato? minusta yksi jäi pystyyn”

  Yhdyssanavirhe. Iso alkukirjain puuttuu. Piste lauseen lopusta puuttuu.

 5. +1 Vote -1 Vote +1Qwerty
  says:

  Myös “minusta yksi jäi pystyyn” luo melko epäselvän viittaussuhteen paremman tavan ollessa esimerkiksi: Minun mielestäni yksi keila jäi pystyyn.

  :D

 6. Vote -1 Vote +1ervyi45
  says:

  Voiko tuon elektroninen mekanismi sen sisällä kestää sen kovan tiputuksen lattiiaan…no kyllähän hinnan pitäisi jo kädellä totuutta ettei ole lelu mutta silti….epailykse. Ainakin herää jos antavat vain viikon takuun:D

 7. Miten niin “kestää sen kovan tiputuksen”, eihän keilapalloja heitellä tai tiputella kovinkaan korkealta, tai ainakaan saisi heitellä. Ainakaan kun olen itse seurannut huippujen peliä niin pallohan ns. liutetaan lattiaa pitkin eikä suinkaan heitetä radalle kuten monessa amerikkalaisessa kotivideossa olen nähnyt. Sitäpaitsi radan pintaan voi tulla vaurioita jotka vaikeuttavat pelaamista huomattavasti ja niiden korjaaminen on vaikeaa.

 8. Vote -1 Vote +1Mikko
  says:

  Mihin tätä vehjettä oikeasti tarvitaan? Turhake!

 9. Kylläpäs on aika huijausta tämä tämmöinen. Tosin parantaisi varmaan huomattavasti ainakin omaa pelaamistani. Viime reissulla kun oli noita rännipalloja ennemmän kuin kaatoja.. :D

Speak Your Mind

*