Galaxy Dress – jotain avaruuden tuolta puolen

Puvuista ja muodista en tiedä juuri mitään, mutta tämä erikoisuus pisti silmään. Iso-Britannialainen suunnittelufirma CuteCircuit on kyhännyt tämän, Galaxy Dress:ssiksi ristityn, maailman suurimman LED-mekon. Asuste koostuu 24000 LED-valosta ja 4000 Swarovski kristallista. Virtalähteenä toimivat iPodin akut, joiden avulla valoshow kestää tunnin.


Kenenkään päälle tätä luomusta ei ole vielä kertaakaan puettu, mutta se on esillä Chicagon tieteen ja teollisuuden museossa (Chicago’s Museum of Science and Industry). Täytyy myöntää, että aika vekkulin näköinen kyseinen puku on toiminnassa. Liekö siihen mahdollista myös ohjelmoida jotain loogisen näköisiä kuvioita? Mitä käynee, mikäli sattuu kyseinen mekko kastumaan?

Lähde

Kommentit

  1. heikkinen sanoo

    (click to show comment)

  2. ervyi45 sanoo

    (click to show comment)

  3. Sneikki sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


4 − = kaksi