Tugo on mukiteline trolleyhin

tugo1
tugo2
tugo3

Kaikenlaista sitä innovatiivinen ihminen keksii helpottaakseensa arjen taakkaa. Toisaalta monet sanovat että ei pitäisi syödä kävellessä. Se on epämuodikasta ja ruokaan ei pääse keskittymään. Kahvin juonti liikkeessä menee jossain siinä välimaastossa ja ainakin se tuottaa roskaa. Kaikki jotka ovat Amerikan nyrokissa käyneet lienevät todistaneet kummallisen ilmiön kun aamulla kaduilla vetelee miljoonat kiireiset ihmiset pahvimuki kädessä. Hirveää roskausta!

Tugo on uusi mukiteline. Sen voi ripustaa näihin nykyään niin suosittuihin trolley-matkalaukkuihin. Idea on mielestäni hieno ja vaatii maininnan Hilavitkutin-blogissa. Nyt on yksi käsi vapaan, jonka ennen varasi kahvimuki. Pienenä riskinä näkisin, että mukulakivillä mukista saattaa läikkyä tai ainakin sekoittuu maito ja kahvi pahemman kerran latte macchiatossa. Välineen voi pestä tiskikoneessa.

Lähde: goodtugo.com (avaa videon)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 2.25/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1dude
  says:

  Tuohan voisi olla jopa hankkimisen arvoinen. Lentokentillä liikkuminen laukun ja mukin kanssa kun ei jätä kättä vapaaksi kännykkään vastaamiseen tai lipun tutkimiseen. Koneessa kahvi ei yleensä ole kovin kummoista, ja hinta/laatusuhde etenkin on huono. Kentillä sen sijaan on usein hyviä kahviloita, mutta joihin ei useinkaan ehdi jäädä istumaan. tuossa espresso jäähtyisi sopivasti ja sen voisi sitten portilla tai koneessa hörpätä kateellisten nuuhkiessa vieressä. Kuulostaa hyvältä ;-)

 2. Vote -1 Vote +1dude
  says:

  Tarkistin putiikin kotisivuilta hinnan, 9,95$ ihan ok, paypal kurssilla vajaa 7€
  Halvin toimitustapa maksu 31$ NICE!
  Jälleenmyyjät vain USAssa.

  Ehkäpä tuo rantautuu lentokentille nopeammin kuin luulenkaan. Ruvetkaapas joku jälleenmyyjäksi…

 3. -2 Vote -1 Vote +1Tero
  says:

  Niinhän sitä sanotaan, että parhaat innovaatiot ovat yksinkertaisia!

  Tykkään.

 4. -1 Vote -1 Vote +1Taku
  says:

  Tarpeeton kapine. Ei minnekään ole niin kiire, ettei kahvia ehdi juoda rauhassa paikallaan.

  Toisaalta on olemassa myös tällaisia päähierontakypäriä, jotka virkistävät arjen kiireiden keskellä. Kätevä, jos aamukahvi on jäänyt väliin ja nuppia kivistää:
  http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2009/11/500x_massager_helmet.jpg

 5. -1 Vote -1 Vote +1ûksvaan
  says:

  Aivan turhake, kuka oikeesti jaksaa ensin virittää tollasen laukun kahvaan ja käytön jälkeen kun laukkua nostaa hyllylle irrotella ja tunkea johonkin taskuun, pikku kahviroiskeineen tietysti myös.

 6. -2 Vote -1 Vote +1ervyi45
  says:

  Ja vaikka kuinka hyvin toimii nii silti on kahvit lattialla, jos tarpeeks kiire on.

 7. -1 Vote -1 Vote +1dude
  says:

  Oh, yee of little faith.

Speak Your Mind

*