Nörttisaippua ohjainten muodossa

Mountain-Dew-Scented-Nes-Controller-Soap

Joulu on kohta jo ovella, mutta kaikille ei ole vielä keksinyt lahjoja. Mitähän sillekkin eristäytyneelle nuorukaisellekkin antaisi, kun se vain istuu päivät pitkät huoneessaan pelaillein pelejään ja touhuaa netissä. Mitenkäs olisi saippua? Ja vieläpä NES konsolin ohjaimen muotoinen? Kyllä se siihen tykästyy.

Samalta valmistajalta saa myös Xbox 360 ohjaimen muotoisia saippuoita, jos ei retrokama oikein uppoa. Reilun 30 euron hintaan saa 4 saippuan pakkauksen ja mikä parasta, kokonaisuuden kruunaa Mountain Dewin raikas aromi, jolta jokainen saippua tuoksuu.

Kuvan tuote on valitettavasti loppuunmyyty, joten sitä ei ihan jouluksi saa kotiin asti, mutta varastoista löytyy vielä muutama Xbox ohjain. ja Mountain Dew sampoo missäkään muussa kuin Mountain Dew pullossa.

il_fullxfull.109234722

Tuosta voisi irrota muutama julmakin käytännön pila, jos sille päälle sattuu.

Mielestäni ihan mukava ja lennokas ajatus tehdä saippuakopioita konsoliohjaimista, mutta en itse haluaisi tuoksua limpparilta suihkusta tultuani. Makunsa kullakin.

Lähde:etsy.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 3.70/5)

Comments

 1. +2 Vote -1 Vote +1Asfaltti Gustafson
  says:

  Tälläsia lisää!:)

 2. +2 Vote -1 Vote +1Sinipiika
  says:

  Loistava idea! :D Hauska siinä mielessäkin, että saippua otetaan käteen kuten ohjainkin… ^^ Tällaisia oivalluksia kaipaisi lisää.

 3. +1 Vote -1 Vote +1Ekkki
  says:

  Kyllä siitä vain tuntoo :)

 4. +2 Vote -1 Vote +1Kokkeli
  says:

  Tuolla XBox saippualla on varmasti kätevä saippuoida kädet, “ohjain” käteen ja pientä pyörivää liikettä molemmissa käsissä! :D

 5. Ui juma, rakkahalle laitoin toivomukseksi ensi jouluksi tuollainen xbox360 ohjain mutta mieluiten Dr. Pepperin tuoksuinen.

Speak Your Mind

*