Picture Table -taulupöytä säästää tilaa tyylillä

PictureTable

Nuorilla ja etenkin opiskelijoilla on melkein aina tilasta puutetta ahtaissa asunnoissaan. Usein lopputulos on se, että mitään ei mahdu tekemään ja on ahdasta tai sitten karsitaan asiosta. Esimerkiksi ruokapöytää ei hankita ja tyydytään syömään jonkun muun pöydän ääressä.

Ivy Desingnin perustaja Verena Lang suhtautuu kuitenkin ongelmaan toisin. Miksi karsia pöydästä kun sen saa asetettua siten, ettei se vie tilaa ja sen saa tarvittaessa nopeasti esiin? Picture Table -pöytä nostetaan seinän viereen kun pöytää ei tarvita. Nimensä mukaisesti Picture Table ei ole vain ja ainoastaan pöytä vaan myös taulu. Mikä parasta: taulu näyttää hyvin tyylikäältä sekä tauluna että pöytänä.

Voisin hyvin kuvitella, että omasta ruokatilastani löytyisi tuollainen pöytä, jotta ruokaa tehdessä olisi enemmän tilaa likkua ympäriinsä. Tuolit vaan seinän viereen siksi aikaa kun pöytä ei ole alhaalla. Tuolit toki saattavat olla tiellä vaikka pöytä ei olisikaan, mutta ne eivät ainakaan vie niin paljoa tilaa yksinään.

(DVICEn kautta)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (20 arviota, keskiarvo: 3.75/5)

Comments

 1. +2 Vote -1 Vote +1Nopsa
  says:

  näitä pöytiä on joka kolmannessa kämpässä tilanpuutteen vuoksi, miksei tuota ole tullut ennen ajateltua? Taas tulee ikea ja varmasti lanseeraa tämänkin.

 2. -1 Vote -1 Vote +1Heikki
  says:

  Tuo pöytä näyttää kyllä aika näppärältä! Mutta tosiaan mihis ne tuolit sitten saa siististi?

 3. -1 Vote -1 Vote +1hymy pyllylle
  says:

  taitettavat tuolit, ja niille oma komero/pidike

 4. +2 Vote -1 Vote +1Asiantuntijako/kö?
  says:

  Hyvin näppärä. Ja hyvännäköinen.

 5. -1 Vote -1 Vote +1Penkit
  says:

  Voisihan tuossa olla sivuilla vielä samalla tavalla nostettavat penkit.

 6. +1 Vote -1 Vote +1Hx
  says:

  Vielä kun saisi opiskelijakämpässä porata reikiä seiniin…

 7. Vote -1 Vote +1Jani
  says:

  Jahas, olisi varmaan pitänyt itse lanseerata tämä. Samanmoinen pöytä on löytynyt kotoa jo useamman vuoden ajan. Suhteellisen helppo tehdä, eikä tule maksamaankaan montaa euroa.

 8. +1 Vote -1 Vote +1Jukkaerkki
  says:

  Kuvan tilalle voisi laittaa peilinkin.

 9. +3 Vote -1 Vote +1Peewc
  says:

  Ongelma vaan omassa keittiössä olisi vain se että pöytä on aina täynnä tavaraa ja astioita, ettei pöytää sais koskaan nostettua ylös. Plus ikkunaan on inhottava laittaa proppuja:) hieno design.. ei vaan minulle.

 10. -7 Vote -1 Vote +1hero
  says:

  (click to show comment)

 11. +2 Vote -1 Vote +1Sneikki
  says:

  Eikö herolla yhtään päähän juolahda, että kirjoittajat saattavat viettää joulua. Toisin, kun sinä, joka kyttäät uusia artikkeleja. -.-

 12. -2 Vote -1 Vote +1tereve
  says:

  Tänne on värvatty kasapäin uusia bloggaajia eikä silti tule juttuja?

  @Sneikki: Tai sitten käy normaaleiden ihmisten tapaan töissä, niin kuin yleensäkin. Tuskin joulun vietto vaikuttaa mitenkään juttujen löytämiseen/niiden kirjoittamiseen, ei siihen paljon aikaa kulu.

 13. +2 Vote -1 Vote +1Kokkeli
  says:

  Juu, onhan tuo “perusidea” melkovanha, asuntovaunuissa ja autoissa ties miten kauan käytetty, mutta tuo taulu vielä pohjaan on todella hyvä idea!

 14. +1 Vote -1 Vote +1Joo
  says:

  Kätevän ja kivan näköinen.

 15. +4 Vote -1 Vote +1May
  says:

  Onkohan tereve itse ikinä kirjoittanut yhtään juttua? Aiheen etsiminen, lähdetekstin suomentaminen ja järkevän teksti aikaansaaminen vie joskus yllättävän kauan aikaa. Ei ne jutut niin vaan yhtäkkiä ilmesty koneelle.
  Ja jos se kerran on niin helppoa, niin miksikäs et itse alkaisi kirjoittaa blogitekstejä tänne, pääsisit olemaan koko Hilavitkuttimen tuotteliain boggaaja!

 16. -1 Vote -1 Vote +1Sinipiika
  says:

  Mahtava toteutus! :D Kelpaisi ainakin allekirjoittaneelle

Speak Your Mind

*