Germ Free Remotes – uusi keksintö – muovipussi

lg_bag1

Katsokaa tarkkaan yllä olevaa kuvaa. Huomaatteko mitään erityistä? Kyllä. Kaksi muovipussia, jotka ovat juuri kaukosäätimen kokoiset. Alemmassa kuvassa Germ Free Remotes -tuote on käytössä. Pussin sisään on laitettu kaukosäädin. Pussissa on vielä valkoinen teipinsuoja, joka otetaan pois ja kaukosäätimen mukana menee kaikki pöpöt pussiin.

lg_bag3

Ehkä yksi parhaista asioista tässä innovaatiossa on se, että näin voidaan luopua siitä sukkahoususta, jossa kaukosäädin on aiemmin roikkunut. Tai vielä parempaa, kaukis voidaan pussittaa ja laittaa pussi sukkahousuun.

Germ Free Remotes tarjoaa myös muutakin kuin muovipussin. Itse asiassa tätä muovipussia ei olekaan suunnattu kenelle tahansa bakteerikammoisille, vaan sitä myydään suurissa erissä mm. hotelleihin, kasinoihin, motelleihin, lomakohteisiin ja sairaaloihin. Firman myynninedistäjä tulee ilolla esittelemään pusseja ja niihin voidaan tietenkin painaa myös asiakkaan logo.

Ja lisäksi jokainen pussi joka valmistetaan on juuri asiakkaan kaukosäätimen kokoinen ja muotoinen (ilmeisesti kuitenkin suorakaide). Kun tilaus on tehty, toimitetaan kotiovelle haluttu määrä juuri näitä pusseja, muovipusseja. Sitten esimerkiksi hotellin henkilökunta vain pitää huolta, että pussi vaihdetaan asiakkaan vaihtuessa. Tähän loppuu bakteerien leviäminen. Lisäksi pussi on maatuva. Eikö olekin yksinkertaista! Ylistäkää nyt tekin tätä keksintöä! Se on muovia! Se on pussi! Mitä seuraavaksi!?

Lähde: www.germfreeremotes.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (23 arviota, keskiarvo: 2.39/5)

Comments

 1. +5 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Melkoinen turhake. Pöpöt eivät ehkä leviä kaukosäätimestä kun se on pussissa, mutta entäs ovenkahvat, valokatkaisijat yms. pinnat, joihin hotelliasukas koskee paljain käsin?

 2. +6 Vote -1 Vote +1Jeppe
  says:

  Hahhaa, muttapa hilavitkutin ehti sinua ensin.

  Ohvenkahvan desinfioija.
  http://www.hilavitkutin.com/2009/06/29/the-purleve-hygienic-door-handle-solution-on-automaattisesti-vaihtuva-kondomi-ovenkahvaan/

  Lisäksi kattoon voimakkaat uv-lamput jotka tappavat pöpöjä aina kun asiakas ei ole huoneessa ja peitetään muovilla kaikki muukin.

  Lisäksi henkilökunta pukeutuu kokonaan peittävään suojapukuun hengityslaitteeseen ja asiakas pukeutuu omaan kertakäyttöiseen suojapukuun ja pitää myös ilmaapuhdistavaa hengityslaitetta jota ei saa ottaa pois edes nukkumisen ajaksi.

  Kodikasta? Ei. Terveellistä? ehkä ruummiillisesti, ei kuitenkaan henkisesti tervettä menoa.

 3. +16 Vote -1 Vote +1Tero
  says:

  Tutkimusten mukaan nykyisenkaltaisena yltyessään tämä hygieniavouhotus lisää entisestään vakavia sairauksia ja kuolemantapauksia tavallisiin kausi-influenssoihin yms. Ihmiset menettävät vastustuskykyänsä sitä tehokkaammin mitä steriilimmässä ympäristössä aikaa vietämme!

  Vastalauseeni liiallista hygieniaa vastaan!

 4. +2 Vote -1 Vote +1Lao Ma
  says:

  Täällä Kiinassa kaikki pitävät kaukosäädintä muovipussissa. Ei kuitenkaan niinkään hygieeniasyistä, vaan ettei se vaan naarmuuntuisi :D Luulisi että yksi kaukosäädin ei paljoa paina, jos on ollut varaa ostaa 1000 euron telkkari.

 5. +5 Vote -1 Vote +1Wigge
  says:

  Komppaan Teroa, ei ihme että flunssapöpöt purevat nykyään tehokkaammin/pidempään ja ihmiset kärsivät enemmän allergioista ja astmasta, kun elinympäristöstä yritetään rakentaa steriiliä tilaa.

 6. +1 Vote -1 Vote +1Olli
  says:

  Paljokos nämä niinku suunnilleen maksaa jos tilais vaikka semmosen 50 kpl?

 7. Vote -1 Vote +1Kodinhenkilö
  says:

  Vanhastakin saa uutta hyvällä markkinoinnilla. ;)

 8. +2 Vote -1 Vote +1haha
  says:

  naurahdin artikkelin ironiselle sävylle : )

 9. +2 Vote -1 Vote +1Zanuha
  says:

  Jenkki?

 10. +5 Vote -1 Vote +1hyvä neuvo
  says:

  Kaivakaa nenää ja syökää omat räkänne. Kuulostaa iljettävältä, mutta parantaa vastustuskykyä ja makuun tottuu aikanaan.

 11. +2 Vote -1 Vote +1plop
  says:

  Ei muuten korvaa sukkahousuja. Sukkahousun toisen jalan voi sitoa vaikkapa tuolin käsinojaan ja kaukosäädin on aina helposti löydettävissä.

 12. +2 Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Tai voi laittaa sukkahousut jalkaan ja on aina reidessä nappulat.

 13. +2 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  SE ON MUOVIA! SE ON PUSSI!! SE ON MUOVIPUSSI!! Wou :D aika siistii

 14. Vote -1 Vote +1plater
  says:

  Tero. Totta puhut!

 15. -1 Vote -1 Vote +1Tinuzka
  says:

  Mutta se on sentään muovipussi, joka maatuu! Sellaisia saisi olla olemassa enemmänkin.

 16. -3 Vote -1 Vote +1Joku
  says:

  Kyllä taitaa Hilavitkuttimen juttujen huonominen olla kiinni kaikista bloggaajista :D Ei se nuorten bloggaajien ongelma ole.

 17. Vote -1 Vote +1kopli
  says:

  Sairaaloissa varmaankin tarpeellinen. Muuten kuullostaa vähän turhalta.

 18. Vote -1 Vote +1Teemu Laurila
  says:

  Hauskasti kirjoitettu!
  Ja kuten kopli tuossa edellä jo mainitsi, ainoa todellinen käyttökohde taitaa olla sairaala.

 19. Vote -1 Vote +1utelias
  says:

  krapulaaamu?

 20. Ei mikään turhake – vaan oikeenkin hyvä keksintö. ja vielä kun tuunais sen muovikassin painatuksella – tai ei muovikassi – kun muovipussi – vaikkapa hotellin logo tms. ja sais vähän lisää rahaa siitä :)

Speak Your Mind

*