Germ Free Remotes – uusi keksintö – muovipussi

lg_bag1

Katsokaa tarkkaan yllä olevaa kuvaa. Huomaatteko mitään erityistä? Kyllä. Kaksi muovipussia, jotka ovat juuri kaukosäätimen kokoiset. Alemmassa kuvassa Germ Free Remotes -tuote on käytössä. Pussin sisään on laitettu kaukosäädin. Pussissa on vielä valkoinen teipinsuoja, joka otetaan pois ja kaukosäätimen mukana menee kaikki pöpöt pussiin.

lg_bag3

Ehkä yksi parhaista asioista tässä innovaatiossa on se, että näin voidaan luopua siitä sukkahoususta, jossa kaukosäädin on aiemmin roikkunut. Tai vielä parempaa, kaukis voidaan pussittaa ja laittaa pussi sukkahousuun.

Germ Free Remotes tarjoaa myös muutakin kuin muovipussin. Itse asiassa tätä muovipussia ei olekaan suunnattu kenelle tahansa bakteerikammoisille, vaan sitä myydään suurissa erissä mm. hotelleihin, kasinoihin, motelleihin, lomakohteisiin ja sairaaloihin. Firman myynninedistäjä tulee ilolla esittelemään pusseja ja niihin voidaan tietenkin painaa myös asiakkaan logo.

Ja lisäksi jokainen pussi joka valmistetaan on juuri asiakkaan kaukosäätimen kokoinen ja muotoinen (ilmeisesti kuitenkin suorakaide). Kun tilaus on tehty, toimitetaan kotiovelle haluttu määrä juuri näitä pusseja, muovipusseja. Sitten esimerkiksi hotellin henkilökunta vain pitää huolta, että pussi vaihdetaan asiakkaan vaihtuessa. Tähän loppuu bakteerien leviäminen. Lisäksi pussi on maatuva. Eikö olekin yksinkertaista! Ylistäkää nyt tekin tätä keksintöä! Se on muovia! Se on pussi! Mitä seuraavaksi!?

Lähde: www.germfreeremotes.com

Kommentit

 1. Nimetön sanoo

  (click to show comment)

 2. Jeppe sanoo

  (click to show comment)

 3. Tero sanoo

  (click to show comment)

 4. Lao Ma sanoo

  (click to show comment)

 5. Wigge sanoo

  (click to show comment)

 6. sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


viisi − 2 =