Brian Lichtenberg: Gizmo Skirt

Brian Lichtenberg: Gizmo Skirt

Brian Lichtenbergilla on mielenkiintoisia asusteita. Tässä yksi hyvä esimerkki, Gizmo Skirt. Siis Riiviöt-hame, ennen kuin ne muuttuivat riiviöiksi. Vai olikohan niin että tämä Gizmo ei muuttunut. Ehkä se oli kolmososassa, jos sellaista oli. Mutta korjatkaa jos olen väärässä.

Harmaa hame on pohjana villaa sitten tweediä, puuvillaa, polyesteria ja swarovski-kristallisilmät. Korvat ovat taskut. Hieno vaate. Tästä hyvää myöhäistä joululahjaideaa, jos taskusta löytyy 2100 dollaria ylimääräistä. Kalliissa vaatteessa on aina se hyvä, että se tekee kaikesta muustakin arvokkaasta. Itse en voi tietenkään kovinkaan hyvin puhua tästä hameen yhteydessä, mutta muuten asia on näin minulla. Hinnalla ei ole väliä, jos jotain oikeasti haluaa. Toisaalta aleesta ei kannata ostaa mitään, mitä ei ostaisi normaalihinnalla.

Lähde: www.alexandchloe.com (via www.todayandtomorrow.net)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 arviota, keskiarvo: 1.93/5)

Comments

 1. -11 Vote -1 Vote +10kk0 5aarinen
  says:

  (click to show comment)

 2. +26 Vote -1 Vote +1viikate
  says:

  Tykkääköhän tuo Gizmo jos sitä rapsuttaa leuan alta?

 3. +1 Vote -1 Vote +1televiisio
  says:

  tosi ruma se ainakin on!

 4. +8 Vote -1 Vote +1android
  says:

  “Täällä sitä on haukuttu kaikkia nuorempia kirjoittajia, mutta kuitenkaan ei vanhempienkaan kirjoittajien teksti ole mitään täydellistä. Kokonaisuus tässäkin artikkelissa oli vaikeasti luettava ja siellä täällä oli aivan outoja lauseita sekä sanavalintoja. Artikkeli vaikutti muutenkin noin viidessä minuutissa tehdyltä.”

  Tämä on blogi, ei lakiteksti.

  Kyllä tuossa virheitä on, mutta ei mitään kovin räikeää tai lukemista suuresti hankaloittavaa. Välimerkit ja isot kirjaimet löytyy (muitakin kuin pilkkuja voisi kyllä käyttää) ja yhdyssanat ovat kunnossa. Tämä riittää suurimmalle osalle lukijoista.

 5. +2 Vote -1 Vote +1Jesse
  says:

  Kylläpä noi muoti-ihmiset tekee kaameita kuteita.

  ja ne elikot gremlinssissä on nimeltää mogwai. gizmo on vaan lelu.

 6. -3 Vote -1 Vote +1Joojjo
  says:

  Kyllä muotia esitellään niin kaameiden ihmisten päällä… kauhea anorektikko..

Speak Your Mind

*