PowerPost-konsepti tuo sähkön pöydänjalkaan

powerpost

Näin tietokoneaikakaudella sähköjohtojen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Samalla sähköjohdot ovat alkaneet muodostaa melkosisia solmuja monen työpöydän alle. Itsekin olen usein saanut huomata, että vaikka kuinka koittaisi laittaa johdot fiksusti, ovat ne ennen pitkää taas solmussa. Erilaisia ratkaisumalleja on ehdoteltu ja niistä joitain on esitelty aiemmin Hilavitkuttimessakin. PowerPost-konsepti on yksi ratkaisuvaihtoehto lisää.

PowerPost on pöydänjalka, johon on keksitty laittaa sähköpistorasioita. Pistorasioihin saadaan laitettua niiden laitteiden pistokkeet, jotka ovat pöydän lähettyvillä ja päällä. Näin huoneen lattiaa pitkin kulkevien sähköjohtojen määrä saadaan vähennettyä yhteen – siihen, joka kulkee PowerPostista seinään.

(Gizmodon kautta)

Kommentit

 1. SuomiPoika sanoo

  (click to show comment)

 2. Joo sanoo

  (click to show comment)

 3. Joo sanoo

  (click to show comment)

 4. - sanoo

  (click to show comment)

 5. Pekka sanoo

  (click to show comment)

 6. S-252 sanoo

  (click to show comment)

 7. Pekka sanoo

  (click to show comment)

 8. S-252 sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


+ viisi = 7