Makeaa markkinointia

Taiwanilainen HTC on ollut Googlen ja sen kehittämän Android-matkapuhelinalustan tärkeimpiä yhteistyökumppaneita alusta alkaen. Myös ensimmäinen Hilavitkuttimessakin esitelty Google-puhelin, T-Mobile G1 Android, oli HTC:n käsialaa. Itse puhelimiin ja niiden toimivuuteen en nyt ota kantaa, mutta esittelen hieman erikoisemman tavan mainostaa puhelinta.

HTC Hero, josta alkuaikoina puhuttiin iPhonen tappajana, ei ole pystynyt täyttämään sille asetettuja odotuksia joten HTC vaihtoi Venäjällä vuodenvaihteessa kohderyhmäkseen mitä ilmeisemmin herkkusuut aiempien kännykkä-hifistelijöiden tilalle.

Yritys postitti osalle asiakkaistaan uunituoreita HTC Heroja, jotka oli tehty suklaasta. HTC Heron suklaamallin tarkempia ominaisuuksia, kuten esim. onko laite tummaa- vai maitosuklaata, ei ole tiedossa mutta oletettavaa on että tämä kännykkä täyttää sille asetetut odotukset täydellisesti. Lisää kuvia kyseisestä uutuudesta löytyy täältä.

Lähde: dailymobile.se

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (17 arviota, keskiarvo: 2.76/5)

Comments

  1. (click to show comment)

  2. +5 Vote -1 Vote +1ei näin
    says:

    “jyrää htcn” sanoo hopeisen omenan mäkkifanipoika jonka mielipide ompputuotteiden täydellisyydestä on kiveen hakattu :) ))

  3. +2 Vote -1 Vote +1ei näin
    says:

    Näin siinä käy, heti kun sanoo yhdenkin poikittaisen sanan macfanboysta niin miinusta tulee mäkkiyhteisöltä :)

  4. +7 Vote -1 Vote +1plop
    says:

    iphonen julkistamisen jälkeen kaikki uudet kosketusnäytölliset älypuhelimet ovat olleet “iphonen tappajia”.

  5. Vote -1 Vote +1Uusia ideoita
    says:

    Thenzp.com sivulle on koottu paljon videoita mistä ois ihan kiva saada joistakin ainakin artikkeleita tänne hilavitkuttimeen. Laitoin tänne viestiä kun tämä oli viimesin artikkeli mitä on julkaistu.

    Jotta ei jäisi off-topiciksi niin kommentoidaan itse artikkeliakin.

    Miksei tämä toimi… Oho nappi hajos.. Tässä on kyllä jotakin hämärää meneillään… Miltä nämä oikein maistuu että saan tietooni mistä materiaalista nämä on tehty… Ahaa, no ei sittenkään, jotakin tuttua tässä kyllä on… Katsotaanpas (Halkaisee puhelimen kahtia)… Näyttää siltä että minua on vedetty nenästä pitemmän kertaa.

  6. +1 Vote -1 Vote +1lollero
    says:

    Kuten jossain uutisessa eräällä toisaalla olevalla uutissivulla sanottiin, taitaa iPhonen omistajilla olla Tuhkolma-syndrooma.

Speak Your Mind

*