Star Wars kinky-burleski-show

Tähtien Sota -avaruussaagaa on vuosien kuluessa nähty jos minkälaisena ilmentymänä. Viime viikonloppuna Los Angelesilaisessa Bordello -klubissa koettiin kuitenkin tiettävästi ensimmäistä kertaa tähtisaagan burleski-versio, kun kyseinen klubi muuttui illan ajaksi Mos Eisley pahamaineiseksi kanttiiniksi. Mukana esityksessä olivat kinky-versiot useista Tähtien Sodan suosikkihahmoista, kuten Prinsessa Leia, C3-PO, Boba Fet ja jopa Jabba The Hut!

Lisää kuvia tämän “hulvattoman iloittelun” esiintyjistä löytyy osoitteesta laweekly.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. Kebruskaw says

    (click to show comment)

  2. Banned says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *