Thomas Cruyl: cwatch on rannekäkikello

Thomas Cruyl: Cwatch on rannekäkikello

Thomas Crul Belgiasta on suunnitellut tämän cwatch-nimisen rannekellon. Kyseisen design on tehty The Intelligent Hand -kilpailua varten, jonka tarkoituksena on keksiä kodin esineitä “uudelleen”. Kuten arvata saattaa, cwatch on kunnianosoitus sveitsiläiselle kelloteollisuudelle, joka tässä esittäytyy käkikellon muodossa. Kyseessä on siis suunnitelma, ei lopullinen tuotos. Toivon, että valmiissa versiossa todella on käki, joka tulee tuosta pienestä kolosta ja kukkuu tuntien määrän kukkuja.

Kellon ulkokuori on puuta ja sisältö tietenkin hienoa sveitsiläistä kellokoneistoa. Kukkuminen myös piristäisi kellokulttuuria. Sillä kun nyt ollaan palattu kännykän kelloista takaisin rannekelloihin (ainakin jotkut väittävät niin), olisi osuvaa laittaa kello muistuttamaan tasatunneista. Eikös muuten joskus ollutkin digitaalikelloja, jotka piippasivat tasalta. Onkohan niitä vieläkin… Siinä olisi nolo paikka kun olisi vaikkapa kirjastossa ja kaikkien muiden kellot piippaisivat tasan ajallaan ja oma kello olisi vaikkapa 10 sekuntia myöhässä!

Lähde: www.designboom.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (17 arviota, keskiarvo: 4.18/5)

Comments

 1. +1 Vote -1 Vote +1jeps
  says:

  Käkikellot tulee Saksasta, ei Sveitsistä. Kelloteollisuutta kunnioittaakseen kannattaisi käyttää jotain muuta esikuvaa, kuin kaikista heikointa saksalaista peltikelloa :D

 2. +1 Vote -1 Vote +1Joopa
  says:

  Se käki voisi tulla kukkumaan nykyaikaisena 3D hologrammina…
  Meille kuulemma ostettaisiin yksi sellainen heti!

Speak Your Mind

*