First Person Tetris pistää pään sekaisin

Tetris on jo vanha klassikko, täyttihän se viime vuonna 25 vuotta. Tetriksestä on tehty monenmoisia versioita lähes jokaiselle tietokoneelle ja pelikonsolille. First Person Tetriksen kaltaista versiota ei ole kuitenkaan vielä tullut aiemmin vastaan.

Tetriksen perusideahan on pinota palikoita siten, että jäisi mahdollisimman vähän tyhjiä ruutuja. Kun rivin saa täytettyä kokonaan, se katoaa ja pelaajan pistekertymä kasvaa. Pelaajan on tarkoitus saada palikat käännettyä oikeaan asentoon ja siirrettyä oikeaan kohtaan ennen kuin ne putoavat alas asti.

Normaalisti palikoiden kääntäminen ei ole mitenkään sen kummempi juttu, mutta First Person Tetriksessä palikkaa kääntäessä myös taso kääntyy ympäri siten, että palikka säilyy samassa suunnassa kameraan nähden. Vaikka jonkin verran olen Tetristä aiemmin pelannut, niin tämä laittoi kyllä pakan niin sekaisin, ettei pelaamisesta meinannut tulla mitään. Käykääpä kokeilemassa osoitteessa firstpersontetris.com.

(Neotoraman kautta)

Kommentit

  1. Mario sairaala Osasto - Save princess sanoo

    (click to show comment)

  2. keke sanoo

    (click to show comment)

  3. Joopa sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


6 − viisi =