First Person Tetris pistää pään sekaisin

Tetris on jo vanha klassikko, täyttihän se viime vuonna 25 vuotta. Tetriksestä on tehty monenmoisia versioita lähes jokaiselle tietokoneelle ja pelikonsolille. First Person Tetriksen kaltaista versiota ei ole kuitenkaan vielä tullut aiemmin vastaan.

Tetriksen perusideahan on pinota palikoita siten, että jäisi mahdollisimman vähän tyhjiä ruutuja. Kun rivin saa täytettyä kokonaan, se katoaa ja pelaajan pistekertymä kasvaa. Pelaajan on tarkoitus saada palikat käännettyä oikeaan asentoon ja siirrettyä oikeaan kohtaan ennen kuin ne putoavat alas asti.

Normaalisti palikoiden kääntäminen ei ole mitenkään sen kummempi juttu, mutta First Person Tetriksessä palikkaa kääntäessä myös taso kääntyy ympäri siten, että palikka säilyy samassa suunnassa kameraan nähden. Vaikka jonkin verran olen Tetristä aiemmin pelannut, niin tämä laittoi kyllä pakan niin sekaisin, ettei pelaamisesta meinannut tulla mitään. Käykääpä kokeilemassa osoitteessa firstpersontetris.com.

(Neotoraman kautta)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (16 arviota, keskiarvo: 3.44/5)

Comments

 1. -4 Vote -1 Vote +1Mario sairaala Osasto - Save princess
  says:

  Aivan varmasti. Ei minulla ainakaan heilu pää ympäri kun itse pelaan tetristä. First person “magical” tetris, voisi olla parempi nimi. Tulee mieleen joku levitoija joka pelaa niin tosissaan kuin jotkut Mariota pelaavat että hyppelevät ja heiluvat ohjain kädessään kun menevät niin sisälle pelimaailmaan.

  Ensikertalaiset ainakin heiluvat, en tiedä sitten kuinka kauan tuo heiluminen kestää jokaisella.

  Odotellaanpa sitä tetristä joka on tosissaan “First person” tetris, eikä mitään heiluntaa. Tulee pää kipeeksi myös tuommosesta heilumisesta vaikka peliä onkin helppo hallita, mutta tuo kuvaruuduun heiluminen laittaa kipua päähän. Pelatkaa tuollain tetristä kotonanne niin teiltä menee niskat nurin. Edes Marion pelaajat ei heilu noin hirveästi että kääntyvät 360 astetta ympäri pystysuunnassa.

 2. Olihan se ainakin vaihtelua perustetrikseen… Tuskin tulee kuitenkaan pelattua uudelleen. Pisteet ensiyrityksellä 9951 tasolle 05.

 3. +3 Vote -1 Vote +1Smauli
  says:

  herkästi tulee pää kipeäksi

 4. +5 Vote -1 Vote +1keke
  says:

  Itse en ainakaan havainnut mitään suurta eroa normaalin tetriksen palaamiseen. Kuitenkin idea idean kääntämisestä päälaelleen on aina todella mielenkiintoista! Ja tässä se on vielä simppelisti ja melko toimivasti toteutettukin.

 5. -2 Vote -1 Vote +1Asiantuntijako/kö?
  says:

  Periaatteessa tuo ei siltikään ole first person.

 6. Jee mä sain kaikkien näiden vuosien jälkeen ekalla yrityksellä 2540 tasolle 02

 7. Vote -1 Vote +1erakko
  says:

  Kokeiliko kukaan night modea? tekee pelistä jokseenkin vaikeamman.

 8. Vote -1 Vote +1Joopa
  says:

  Hienosti meni yli 1000 pistettä ja sitten piti lopettaa tarkoituksella… taitaa nämä juniorit olla vaan sen verran epävirtuaalisia nykyään ettei pää kestä pientä pyöritystä ? Oc:

Speak Your Mind

*