Bleeding Heart gummy candy on veristä sydäntä muistuttava pehmokarkki

Tässä oiva lahja vaikkapa kummipojalle joka varmasti saa vanhemmat iloiseksi! Bleedin Heart gummy candy on nimittäin riemastuttava pehmokarkki, joka ei pelkästään muistuta anatomisesti korrektia sydäntä, vaan on lisäksi täynnä verta muistuttavaa punaista nestettä. Ideana tietenkin on, että kun sydänkarkkia aletaan pureskelemaan, niin tämän sisuksista roiskuu veren näköistä nestettä ympäriinsä. Mainio lahjaidea myös vaikkapa kauhuleffoihin friikahtaneelle puolisolle ystävänpäiväksi.

Melko rankkaa, mutta hupaisa idea silti!

Vuotavia sydänkarkkeja löytyy myynnistä thinkgeek.com -verkkokaupasta hintaan $7,99.

Kautta: uglyfood.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (23 arviota, keskiarvo: 2.57/5)

Comments

  1. -2 Vote -1 Vote +1-Juspe-
    says:

    Aivan loistava vekotin. Olin ajatellut hankkia uusia pelejä, mutta aloinkin laihduttamaan. Saan ehkä työni vielä joskus päätökseen, vaikka siihen menisi vuosia. Aion hakea palkintoni suurelta vuorelta näppäimistön avulla, kunhan raha ei muutu energiseksi.

  2. +1 Vote -1 Vote +1Sinipiika
    says:

    Melko pahanmakuisen näköinen karkki! Jäisi varmaan syömättä.

Speak Your Mind

*