Bleeding Heart gummy candy on veristä sydäntä muistuttava pehmokarkki

Tässä oiva lahja vaikkapa kummipojalle joka varmasti saa vanhemmat iloiseksi! Bleedin Heart gummy candy on nimittäin riemastuttava pehmokarkki, joka ei pelkästään muistuta anatomisesti korrektia sydäntä, vaan on lisäksi täynnä verta muistuttavaa punaista nestettä. Ideana tietenkin on, että kun sydänkarkkia aletaan pureskelemaan, niin tämän sisuksista roiskuu veren näköistä nestettä ympäriinsä. Mainio lahjaidea myös vaikkapa kauhuleffoihin friikahtaneelle puolisolle ystävänpäiväksi.

Melko rankkaa, mutta hupaisa idea silti!

Vuotavia sydänkarkkeja löytyy myynnistä thinkgeek.com -verkkokaupasta hintaan $7,99.

Kautta: uglyfood.com

Kommentit

  1. -Juspe- sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


yhdeksän × = 45