Aidon kokoinen T800 replika elokuvasta Terminator 2: Tuomion päivä

Elokuviin, sarjakuviin ja muuhun populaarikulttuuriin liittyviin keräilytuotteisiin saa halutessaan helposti upotettua uskomattomia summia rahaa. Esimerkiksi allekirjoittanut tapasi vielä varhaisteini-iässä taitavasti sijoittaa koko viikkobudjetin sarjakuviin ja näihin liittyvään oheiskrääsään. Sittemmin kuvioihin tulivat tietenkin muut nuoruuteen liittyvät kiusaukset ja sarjakuvaharrastus jäi sikseen – ehkäpä hyvä niin.

Eri kokoiseen keräilykamaan saa siis rahaa helposti uppoamaan paljon. Toisaalta, jos jatkuva keräilyesineiden perässä juokseminen ei kiinnosta, voit myös sijoittaa koko vuoden ylimääräiset pelimerkit yhteen vaikuttavaan keräilyartikkeliin, kuten vaikkapa 1:1 mittakaavassa toteutettuun Terminator T800 endoskeleton replikaan. Vajaan kahden metrin korkuinen robotin luuranko sopii mainiosti myös vaihtoehtoiseksi hankinnaksi kohtuukuntoiselle käytetylle autolle – hintaa tällä on nimittäin euron verran vaille seitsemän tonnia.

Terminator T800 endoskeleton replika löytyy myynnistä Superkauppa.fi  -verkkokaupasta

(Full disclosure: Superkauppa on osa samaa mediakonsernia Hilavitkuttimen kanssa)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (23 arviota, keskiarvo: 2.57/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1RedBaron
  says:

  Olisin olettanut että pimeässä hehkuvat näköyksiköt saisi tuohon hintaan, kuvissa valoa ei näy. Kuka näyteikkunan somistaja ennättää ensimmäisenä käyttämään T800:a jonkin asiallisen pukuliikkeen somistamisessa.

 2. T600 ois isompi ja hienompi :P

 3. Itse asiassa terminaattorin silmissä on punaiset ledit. Lisäksi jalustaan on piilotettu ylös päin osoittavia pikkuspotteja, jotka valaisevat patsasta hämärässä.

 4. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Metallia vai muovia? Jos metallia, niin halvalla menee!

 5. -1 Vote -1 Vote +1Wertti
  says:

  “Kromatusta teräksestä, lasikuidusta ja useista muista mahdolisimman autenttisista materiaaleista valmistettu hahmo”. Näyttäis siinä metalliakin olevan.

Speak Your Mind

*