Veasyble on asusteidea, joka tarjoaa yksityisyyden tunteen

Niin kuin strutsi tai jänis voi laittaa päänsä koloon ja ajatella, että kukaan ei näe. Tai peittää silmät kun joutuu kameran eteen. Veasyble on design-ajatus, jossa asuste kääntyy käden käänteessä “koloksi”, johon pääsee eristäytymään vaikkapa keskellä piazzaa.

Paperista ja kankaasta valmistetut prototyypit seikkailevat italialaisessa maisemassa. Lampunvarjostimelta näyttävä suoja menee olalla kuin laukku ja kaverin kohdatessa voi mennä sen alle vaihtamaan kuulumisia. Näkisin tämän keksinnön kuitenkin enemmänkin performatiivisena välineenä, jolla voi kerätä katseita joita tietenkään ei itse tiedä saavansa. Erikoista sinällään. Onko katseita olemassa jos niitä ei ole näkemässä?

Lähde: www.veasyble.com (via www.swiss-miss.com)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (40 arviota, keskiarvo: 1.73/5)

Comments

 1. +1 Vote -1 Vote +1Sinipiika
  says:

  Menee taiteellisuuden puolelle, ja on aika kiistämätöntä ettei tuollaisella minkäänlaista käytännön arvoa ole. Mutta sinällään hyvin valokuvauksellinen asuste. Kuin Pariisin muotiviikoilta. ;)

 2. +7 Vote -1 Vote +1Oke
  says:

  Itehän olen liikkunut jo pidempään Prisman muovipussi päässä suojaamassa yksityisyyttä, eli taidan olla asustemuodin edelläkävijä.

 3. +7 Vote -1 Vote +1örr
  says:

  tuo yläruumiin peittävä pallero olisi omiaan puistojuopotteluun

 4. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  örr: Säästää helposti hintansa takaisin vältettyinä sakkoina. Kyseisestä aktiviteetista kun kuulemma nykyään voi pikavoiton saada..

Speak Your Mind

*