Hiustenleikkuu-sateenvarjo on super-keksintö!

Eittämättä vaikka onkin super-keksintö, niin tästä tulee mieleen koirille laitettava kaulustin silloin kun pitää turvata tassut näykkimiseltä. Enkä sitten tiedä… Aika kliininen on tuo kuvan leikkausprosessi. Kotiparturi-isä kurottaa kaukaa tuollaisella automaattileikkurilla ja kyntää hiukset pois kuin armeijassa.

Mutta näistä mielikuvista viis! Hiustenleikkuu-sateenvarjo on nyt sitä uusinta uutta kotiparturimarkkinoilla. Enää ei tarvitse levitellä lakanoita harteille ja imuroida lattiaa. Senkus tämän napauttaa pahaa-aavistamattoman vekaran päähän ja huristaa ylimääräisen hiusmateriaalin pois, joka tässä tapauksessa siis kertyy “sateenvarjon” “nurjalle” puolelle. Hintaa aparaatilla on 7,98 dollaria ja maailmanvalloitus on varma. Kunhan promokuvat otetaan uusiksi.

Lähde: www.taylorgifts.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (19 arviota, keskiarvo: 3.53/5)

Comments

 1. +4 Vote -1 Vote +1Jeppe
  says:

  Aika erikoinen ilme tuolla muksulla, ei näytä kovin tyytyväiseltä touhuun.
  Yleensähän näissä kuvissa olisi jokin muksu joka on niin iloinen hiustenleikkuusta, että naamalla on suorastaan maaninen korvista korviin oleva pepsodent hymy.

 2. +3 Vote -1 Vote +1juupa...
  says:

  Mikä ton pojan naaman ongelma mahtaa olla? Siis kattokaa ny ton pojan nenää ja silmiä

 3. +6 Vote -1 Vote +11935
  says:

  Siis toihan on ihan selvä: Pojan pää on lisätty tohon jälkeen päin. Oikean korvan alareunassa on hieman valkoista “väriä” ja vasen korva on epämuodustunut. Samalla kaulan varjostukset menevät hösseliksi leuan kanssa.

 4. -7 Vote -1 Vote +1massi
  says:

  (click to show comment)

 5. +2 Vote -1 Vote +1Jupsansaa
  says:

  Jos massi ottaa kameralla kuvan ja suurnopeus kameralla otettu kuva on täsmälleen samaan aikaan kuvattu, niin onko kuva eri? ei taida olla.

 6. +1 Vote -1 Vote +1jee
  says:

  Tarkempi tarkastelu osoittaa pojan juosseen seinään.

 7. +2 Vote -1 Vote +1jee
  says:

  Poika näyttää juosseen seinään.

 8. Vote -1 Vote +1dude
  says:

  Perinteisestihän tämä hoidetaan isolla jätesäkillä jonka pohjaan leikataan reikä. Hiukset ei kyllä pysy “kyydissä” yhtä hyvin.

 9. +1 Vote -1 Vote +1Pdsfoj
  says:

  Juu, nyt kun tuota kuvaa katsoo vähän tarkemmin niin ihan selvästi tuo on muokattu, pojalla kovin kulmikkaat ääriviivat.

Speak Your Mind

*