Ihografia on ihoa nipistämällä tehtyjä fontteja

Yksi erikoisuutta tavoittelevien graafisten suunnittelijoiden suosikkiteemoista on typografia. Aikaisemmmin sivuillamme on ehitty esimerkiksi esitellä ketsuppi-helvetica ja atomikynällä kirjoitettu pienin mahdollinen fontti. Tällä kertaa esittelyvuorossa on kerrassaan erikoinen, nipistetyn ihon avulla luotu fonttiperhe. “Skinografia” -nimen saaneen kirjasimen tekstuurina siis pelkkää ihoa, jota pitää fontin muodossa sopiva määrä pyykkipoikia.

Tavallaan melko vastenmielistä, mutta tavallaan kuitenkin myös melko kiehtovaa!

Koko fonttiperhe löytyy toteuttajansa kotisivuilta osoitteesta ignant.de

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (34 arviota, keskiarvo: 1.24/5)

Comments

  1. Vote -1 Vote +1Simple
    says:

    Y kirjain puuttuu(??)

Speak Your Mind

*