Campanas + Lacoste Super Limited Edition = Paljon Lacoste-logo-krokoja

Fernando ja Humberto Campana suunnittelivat viime vuonna Lacostelle nämä krokotiilipaidat. Erikoisuutena on Lacoste-krokotiili-logon runsas käyttö, kuten kuvista voi havaita. Ylempi paita on valmistettu pelkästään näistä logoista niitä yhteen liittäen. Samaista mallia on myös naisille, kokoja on vain yksi ja hintaa 7500 dollaria/kpl. Alemman kuvan paidan kuviointi on saanut vaikutteita Anavilhanas-saarista Amazonissa.

Paidat ovat käsityötä ja tekijöinä ovat brasilialaisen Coopa-Roca-alihankkijan naiset. Tämän valmistajan tähtäimessä on tarjota rochinalaisille työntekijöilleen sekä heidän perheilleen hyvät elinolosuhteet. Nämä pienten erien vaatteet ovat myös suunniteltu valmistettaviksi siten että tuetaan ja kehitetään paikallista käsityökulttuuria.

Lähde: www.mossonline.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (35 arviota, keskiarvo: 2.49/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1lapsinero
  says:

  kelpais kyllä mulle!

 2. -2 Vote -1 Vote +1reiska
  says:

  Oon aina miettinyt, että saisikohan jostain ostettua vain noita krokotiili-logoja. Vois sitten halvalla tehdä itsellensä lacoste-vaatteita.

 3. -2 Vote -1 Vote +1aera
  says:

  “Oon aina miettinyt, että saisikohan jostain ostettua vain noita krokotiili-logoja. Vois sitten halvalla tehdä itsellensä lacoste-vaatteita.”

  Lacoste ei ole vain imago-logo merkki vaan laatu tuote. Pellava paitoja on monenlaisia, mutta Lacosten paidat ovat laatua ja sen tuntee iholla!

Speak Your Mind

*