Viikkokysely: Kuinka paljon syöt karkkia viikossa, keskimäärin?

Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää? -kyselyn tulokset:

  • Tykkään paljon – 18%
   Tykkään – 34%
   En tykkää – 25%
   Inhoan – 24%
 • Osoittavat, että pakkasesta tykkää 52 prosenttia vastanneista. Tätä vastoin taasen 48 ei tykkää. Pakkanen siis voitti ja hyvä niin, sillä sitä piisaa vieläkin. Ääniä annettiin 1868 kappaletta. Kiitos paljon kaikille osallistuneille!

  Toimitukseen saamamme tiedon mukaan suomalainen syö keskimäärin n. 13kg sokeria ja makeisia vuodessa. Tämä on nopeasti päässä laskettuna n. 1kg kuukaudessa ja n. 250g viikossa. Peruskarkkipussissa on itselläni n. 200g karkkia. Sopiva leffaeväs, ehkä jopa hieman liikaa. Kuinka paljon menee lukijoillamme karkkia keskimäärin viikossa? Kertokaahan!

  n

  n
  Kuinka paljon syöt karkkia viikossa, keskimäärin?
  Näytä tulokset
 • Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
  1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 arviota, keskiarvo: 2.07/5)

  Comments

  1. Vote -1 Vote +1Espii
   says:

   Kyllä se taitaa minimissään olla reilu 200g, lähinnä tummaa suklaata, kuluu pari levyä Pandan Hurmaava Tummaa kahvin kyytipoikana.

  2. Vote -1 Vote +1Pude
   says:

   Jaa.. Ehkä max. 1g jos joku tarjoo jonku namusen? :P

  3. Vote -1 Vote +1massi
   says:

   mikseihän tuossa ole 300g karkkipussin vaihtoehtoa, kun meidän kaupois suurin osa pusseista on tuota 300g pussei

  4. +1 Vote -1 Vote +1Dj.Abar
   says:

   Miten määritellään karkki? Meidän kulttuurreissa taatelit ovat karkkeja, mutta suomalaisessa kulttuureissa niitä pidetään ehkä lähinnä ei makeisina.

  5. Vote -1 Vote +1Banned
   says:

   Nyt kyllä täytyy myöntää että vuodessa menee kyllä vähintäänkin 50kg. Viikossa vaihtelee 500g:sta 3kg:aan. SE ON HYVÄÄ! :D

  6. Vote -1 Vote +1heikkinen
   says:

   Armeijassa karkkia kului varsinkin viimeisen vuosipuoliskon aikana suunnilleen Jumbollinen illassa. Ja niinikään puoli pussia sipsiä ja 1.5l limpparia päälle. Painoa kertyi armeijan loppua kohden jokseenkin reilusti..

   Siinä puolivälissä, eli AUK lopussa olin elämäni parhaassa kunnossa, mutta alikessuna ollessa hommat olivat sen verran löysiä että ei oikein muuta tullut tehtyä kuin syötyä karkkia ja maleksittua tv tuvassa..

   Nyttemmin olen karkin syönnin yrittänyt lopettaa, mutta edelleen tulee syötyä lähes joka viikonloppu joku pikkupussi. Limonadin kittaamistakin olen vähentänyt dramaattisesti. Kummastakin pyriin täysin eroon kesään mennessä.

  7. -1 Vote -1 Vote +1Moi!
   says:

   No kylhän viikos noin 60kg,ja painan semmoset 300kg.

  Speak Your Mind

  *