William Davidson ja Magic Mouse Fix

Kohtasin tuon Applen Magic Mousen eräässä alan liikkeessä ja ihmeellistähän se oli kun nappulat oli kosketuspintaa jne.. En kuitenkaan erityisesti innostunut ideasta, sillä minulle riittää kaksi nappia ja rulla hiiren päällä. Ja kyllä nyt kun miettii, niin täytyy sanoa, että ei se ihmehiiri välttämättä tuntunut kovin mukavalta kun ei tukenut kämmenpohjaa mitenkään.

William Davidson osti hiiren ja huomasi että ranne tulee kipeäksi muutaman tunnin käytön jälkeen. Keskustelupalstoilta voi havaita saman ilmiön toistuneen myös muilla käyttäjillä. Käytännön kaverina Will päätti korjata “vian”. Fiksaus on siis silikonikimpale. Aluksi tietysti katsoo, että joku muovipalahan tuo on vain. Mutta on siinä imukuppikin, jolla sen saa kiinni Magic Mouseen ja muutenkin muotoilu on mietitty loppuun saakka. Hintaa on 10 dollaria ja postikulut 3.

Tässä onkin jännä nähdä, että mitä Apple tarjoaa rannekivusta kärsiville korjauksena. Voisin melkein veikata että jotain samankaltaista kuin Will. Katsotaan!

Lähde: mmfixed.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (20 arviota, keskiarvo: 2.60/5)

Comments

 1. +3 Vote -1 Vote +1Chizu
  says:

  taas tällane myyntikikka et ei voi tehdä valmiiks sopivaa esinettä et tarvii hommaa kaikki lisävarusteet et on tyytyväinen..

 2. -10 Vote -1 Vote +1Hi my name is PC
  says:

  (click to show comment)

 3. -1 Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  “Hi my name is PC”: Kyllä käytän myös mäkkiä. Jos tarkkoja ollaan niin siihen on sopinut hyvin se hiiri jossa on yksi nappi ja se herne. Mutta kun nyt miettii niin pelkällä yhdellä napillakin tuli ennen sitä hyvin toimeen. Mutta öh. Mitäs tässä selittelemään. Mitäs tämäkään teille kuuluu. joo.

 4. +3 Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Taas sain hyvän mielen kun Apple on tehnyt onnettoman laitteen iphonen ja muiden lisäksi.

 5. +1 Vote -1 Vote +1Hannu K
  says:

  Olipahan kamalan näköinen hiiri, mäkin muotoilu ei tosiaankaan aina toimi.

  Piirtopöytä on ihan mukava, hiirulaisen käyttö on vähentynyt paljon.

 6. -7 Vote -1 Vote +1Anon
  says:

  (click to show comment)

 7. +4 Vote -1 Vote +1Arranger
  says:

  Elekääpä mäkistit nyt hyökätkö sieltä, kyllähän se on täysin fakta että nuo mighty- ja magicmouset ovat aivan kaameita tuotoksia.
  Itselläni mäkki käytössä päivittäin, ja joka kerta menee kyllä hiiri vaihtoon. Mightymousen ainut hyvä puoli on sivuttaissuuntainen scrollaus, joka DAW:eja käyttäessä on ihan näppärä ominaisuus. Siihen se sitten jääkin.

 8. @Arranger: ja se sivusuuntaan scrollailu on jo vuosia sitten ehditty toteuttaa mm. Logitechin hiirulaisissa kallistuvalla rullalla… toimii mielestäni ihan hyvin.

  Minäkään en hirveästi tuolle magic mouselle ole lämmennyt – toisaalta, en myöskään erityisemmin tykkää tuosta uudesta “napittomasta” touchpadistä macbookeissakaan. Muutosvastarintaa, rrkl :)

  Ja tarkennuksena toki vielä, että minä siis olen mäkisti :)

Speak Your Mind

*