Testissä Battery Energy Shot

Tällä kertaa testattavana tuotteenamme on Sinebrychoffin valmistama Battery Energy Shot nimeä kantava energiajuoma “shotti”.

Ensinäkään tuote ei maistu normaalilta Batteryltä lähes lainkaan ja muutenkin siinä on jonkinnäköinen kummallinen sivumaku, joka todennäköisesti johtuu makeutusaineina käytetyistä E950:stä ja E951:stä (asesulfaami K ja aspartaami). Lisäksi shotissa on erittäin epämiellyttävä jälkimaku.  Tuotteessa, ainakaan omassani, ei ollut ollenkaan hiilihappoja. Todennäköisesti maku olisi parempi, jos makeutukseen oltaisiin käytetty sokeria. Lisäksi tuote ei piristämyt allekirjoittanutta ollenkaan, kamala maku vain säpsäytti. Tuotteella on huono hinta-laatusuhde, 60ml pullo maksoi 1,85€, josta voimme lasekea litrahinnaksi 30,8€/l, joka on aivan järkyttävä määrä rahaa tällaisesta litkusta, ottaen huomioon ettei pullossa ole lainkaan panttia. Allekirjoittaneelle ei ole täysin valjennut syytä, miksi tehdä energiajuomista shotteja, kun markkinoilla on jo 0,5 l pulloja, 0,33 l tölkkejä ja energiapurkka ja -mehujäätä.

 • 60 ml Battery Energy Shottia sisältää:
Kofeiini:
90 mg
Tauriini:
400 mg
Niasiini:
19 mg/120 %*
Pantoteenihappo:
3,6 mg/60 %*
B12-vitamiini:
1,5 µg/60 %*
 • 100 ml normaalia Batterya sisältää:
Energia:
50 kcal/210 kJ
Tauriini:
400 mg
Kofeiini:
32 mg
Niasiini:
8,0 mg/44 %*
Pantoteenihappo:
2,0 mg/33%*
B6-vitamiini:
1,8 mg/ 90%*
B2-vitamiini:
0,6 mg/ 38%*
B12-vitamiini:
1,0 µg/100%*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat: Vesi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo E330, dinatriumsitraatti E331 ja trikaliumsitraatti E332), tauriini, maltodekstriini, kofeiini, aromit, makeutusaineet (aspartaami E951 ja asesulfaami K E950), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti E202 ja natriumbentsoaatti E211), vitamiinit (niasiini, pantoteenihappo ja B12), guaranauute, värit (sokerikulööri E150d ja riboflaviini E101). Sisältää makeutusaineita ja fenyylialaniinin lähteen.

Arvosanaksi annan 1/5

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. Eebr says

  (click to show comment)

 2. Tervis says

  (click to show comment)

 3. says

  (click to show comment)

 4. simopekka says

  (click to show comment)

 5. Julliboi says

  (click to show comment)

 6. pollu says

  (click to show comment)

 7. Apple boy (vanha johannes) says

  (click to show comment)

 8. reppu says

  (click to show comment)

 9. puupää says

  (click to show comment)

 10. yrjö says

  (click to show comment)

 11. enertantta says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *