Gummi Bear Surgery, kirurgisia operaatioita nallekarkeille

Näin sateisen vapun alla kun valvoo myöhään ja loppuillasta seurakin alkaa mahdollisesti väsymään, niin voi aloittaa uuden harrastuksen. Nimittäin nallekarkkikirurgian. Aiheeseen täytyy valmistautua jo ennalta hankkimalla näitä nallekarkkeja tietenkin, skalpelli tai askarteluveitsi sekä ontto metalliputki. Näitä voi sitten operoida valmiiksi vappupäivän piknikkiä varten. Idean esitteli Ed Lewis San Fransiscosta.

Operointi kannattanee aloittaa yksinkertaisilla tapauksilla, kuten raajojen siirrot (kuvassa alla) tai päänsiirrosoperaatio. Yleisesti ottaen on kätevää yhdistää raajoja/asioita eri värisistä nalleista, sillä näin leikkausoperaatiot on helpommin nähtävissä jälkeenpäin.

Jo hieman vaativampi operaatio onkin sydänsiirto. Siihen käytetään ohutta metalliputkea. Todella sisseiltä tämä onnistuu myös pillillä.

Ja loppututkinto suoritetaan aivosiirroksella. Tässä pään yläosa ensin avataan skalpellilla ja putkella siirretään istuke.

Tämän jälkeen voikin yhdistellä erilaisia operaatioita luovasti. Lisää kirurgiaesimerkkejä löytyy tuolta: www.instructables.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (34 arviota, keskiarvo: 3.09/5)

Comments

 1. +15 Vote -1 Vote +1rq
  says:

  mullakin oli tapana tehdä tällaisia sekasikiöitä kun olin vielä 12 vuotias, nykyään mahtuu kouraan ja suuhun sen verran karkkeja että varmasti on kaikkia värejä mukana

 2. -6 Vote -1 Vote +1Taku
  says:

  (click to show comment)

 3. +6 Vote -1 Vote +1Joonatan
  says:

  Eihän tuossa ole mitään pahaa jos ne syö tai jättää esille, mutta jos heitää roskiin niin silloin olet kyllä oikeassa…

 4. -3 Vote -1 Vote +1Banned
  says:

  :D :D:D:D:D Mahtavia kuvia ^_^ Huomaa että jollakin ollut ehkä hieman tekemisen puutetta? :D

Speak Your Mind

*