Kiinalainen piraatti-iPad pyörii Windows 7:n päällä

Kiinassa mitataan maailman uutuustuotteiden suosio sillä kuinka nopeasti ne tulevat myyntiin piraattiversioina. Applen iPad ei ole ehtinyt kauan porskuttaa kun jo Shenzhenin kaupungin torilta Hong Kongin liepeiltä on havaittu myynnissä alkuperältään tietenkin tuntematon kyseistä laitetta muistuttava kopio. Melkoisen nopeasti ovat laittaneet Kiinassa kasaan suosittua tablettia vastaavan laitteen. Melkein voisi epäillä että laite on ollut valmisteilla samaan aikaan kuin itse iPad. Tiedä häntä. Joka tapauksessa piraattituotteet tekevät kauppansa Kiinan markkinoilla.

Laitteesta kerrotaan sen olevan paksumpi kuin esikuvansa ja pintalasi on edullisemmasta materiaalista. Ja yllätys-yllätys, tämä tabletti pyöriikin Windows 7:n päällä. Hintaa erikoisuudella on n. 310 euroa ja se tyydyttänee näkäisimpien kiinalaisten iPad-himon ennen kuin aito laite saapuu markkinoille kyseiselle seudulle joskus toukokuun lopulla.

Lähde: www.reuters.com (via dvice.com)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (20 arviota, keskiarvo: 3.30/5)

Comments

 1. +1 Vote -1 Vote +1mybrains
  says:

  on se ihme että kaikki muut ovat piraatteja vaikka eivät ole suorakopio. onko siis nokialta tai muiltakin tulossa pirattikopioita? applen hehkutus alkaa oleen ärsyttävää samalla kun esim estävät adoben flashsin tulon ilaitteisiin pelkäävät vaan sovellusten siirtyvän niihin tai etteivät voi hallita sovelluksia samoin kolmansien puolten kääntäjät kielettiin ettei voisi helposti ja vaivattomasti tehdä käänöksiä softalle toisille laitteille.

 2. (click to show comment)

 3. Vote -1 Vote +1hmm
  says:

  Mikähän on kun kommentti ei pääse läpi ?

 4. +3 Vote -1 Vote +1RJR
  says:

  Asiaa sivuten pakko mainita että kun ostin kosketusnäytöllisen puhelimen tuolta Kiinasta hintaan 38€ niin siinä on juuri haittana tuo pintamuovin pehmeys ja kulutuksen kestämättömyys.

 5. +1 Vote -1 Vote +1PPH
  says:

  Kiinnostava tuote tuo. Täytyy katsoa jos sais jostain tilattua. Jos tuossa pyörii seiska niin siihen saanee asennettua myös jonkun Linux jakelun… Ainoa miinus applemaisesta muotoilusta, tuota ei kehtaa käyttää julkisilla paikoilla, joku voisi vielä luulla applefanipojaksi.

 6. +1 Vote -1 Vote +1Kiinasta tulee...
  says:

  Hehe. Juu tää on tyypillistä kiina meininkiä. Siellä myytiin myös NCKIA puhelimia, jotka oli ihan Nokialaisen näköisiä mutta ne oli aivan jotain b-luokan kamaa. Eivät edes toimineet kunnolla. :P

  mybrains kirjotti tuossa: on se ihme että kaikki muut ovat piraatteja vaikka eivät ole suorakopio. onko siis nokialta tai muiltakin tulossa pirattikopioita?

  Ei kannata tuollaisia kommentoida, jos et ymmärrä Kiina ilmiön päälle mitään. Siellä kopiodaan kaikki länsimäiset laittee ja tehdään suunnilleen samannäköisiä kapistuksia mutta ominaisuudet on ihan jotain muuta. Se että jos olet Apple vihaaja tai joku muu ärsyyntynyt ihminen ei muuta tätä asiaa. :D

 7. +9 Vote -1 Vote +1awerjhaw3ha4jw4
  says:

  tarkoitat varmaan että tämän tabletin päällä pyörii windows 7 eikä toisinpäin

 8. +4 Vote -1 Vote +1Pdsfoj
  says:

  Tekisi mieli lähettää tuollainen Jobsille lahjaksi…

 9. -6 Vote -1 Vote +1larpo
  says:

  (click to show comment)

 10. Vote -1 Vote +1ei näin
  says:

  yleinen mielikuva piraattituotteista on halpa laaduton kopio.

  mielenkiintoiseksi homman tekee se, että nykyään piraattituotteet saattavat jopa olla alkuperäisiä laadukkaampia – ja lisäksi monet piraatit tehdään samoilla tuotantolinjoilla kuin alkuperäiset vehkeet.

  tuottaja ostaa tuplamäärän raaka-aineita ja tarvikkeita ja tekee toisesta puoliskosta samalla halpatyövoimalla kahdet farkut tai kännykät joista toiset lähtevät piraattimyyntiin.

  ADIBAS ja NICE -piraattien aika on ohi. ylellä oli mielenkiintoinen dokumentti aiheesta, jossa brändinhaltijoillakin oli vaikeuksia erottaa omia tuotteitaan piraattiversioista.

  kakkalaatupiraatteja tehdään lähinnä kiinalaisille itselleen, sekä kolmannen maailman markkinoille (afrikka, e-amerikka), koska asiakkaat siellä haluavat pysyä muodin mukana, mutta eivät tienaa tarpeeksi voidaakseen ostaa aitoa. aitoa muistuttava halvalla kyhätty on tarpeeksi lähellä. vähän kuten täällä länsimaissa keskiluokan rikkaiden makua imitoivat muotituotteet.

 11. +2 Vote -1 Vote +1Superfly
  says:

  Tämä on P88 ja on ollut markkinoilla muutama kuukausi.
  Siinä on kovalevy, resistiivinen näyttö, usb y.m. eroavaisuuksia.

 12. +4 Vote -1 Vote +1kuppazki
  says:

  Joku ei ole nyt ymmärtänyt termin “kiinailmiö” tarkoitusta aivan oikein

 13. +4 Vote -1 Vote +1Hepa
  says:

  Näyttäisi olevan Intelin logo eli varmaan Atomi kyseessä. Ei pitäisi siis ihan nuhapumppu olla. Muoto ei kyllä himoitse, mutta mieluisesti ottaisin windows tai linux pohjaisen tabletin.

 14. -4 Vote -1 Vote +1H
  says:

  Siis kiinassahan valmistetaan näitä kopioita sen vuoksi, että on kansanpetturuutta ostaa jonkun muun valmistamaa! Ei siellä siis odoteta aitoa iPadia.

 15. +4 Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  Ipad, vuosituhannen turhin ja ylihypetetyin härpäke.

 16. -5 Vote -1 Vote +1S-252
  says:

  (click to show comment)

 17. Vote -1 Vote +1Anon
  says:

  Hyi. Apple. Odotan innolla kyllä Nokian tuotteita kun pahoja kokemuksia Applen tuotteista. Hyvillä jäljillä kiinalaiset ainakin käyttöjärjestelmän suhteen. Paljon parempi Win7 kuin Mac.

  (Apple fanipojat, thumbs down, nähdään paljonko teitä on täällä :P )

 18. tämän voi luultavasti myös korjata helpommin kuin alkuperäisen. Jos jengi vielä tajuisi kuinka ylihinnoiteltu ja hankala apple on verrattuna kopioijiinsa. Ei applessa muuta vikaa kuin ettei voi huoltaa mitään ja että kaikkiin hintoihin tulee 2X kerroin omena merkin takia.

  Monet Mac harrastaja kaverit kironneet kun nyky macit todella surkeita mutta ei voi vaihtaa kun kaikki muu on jo applen tekemää ja toimii vain macin kanssa. Iphonen laseja on mennyt lähipiirissä jo kolme (tunnen neljä omistajaa).

 19. Vote -1 Vote +1hannuhyr
  says:

  kyseinen laite kuuluu tuotesarjaan jossa on useita erikokoisia ja eri ominaisuuksilla varustettuja tabletti koneita, mitään muuta erikoista niissä ei ole kuin harvinaisen pieni koko pc-koneeksi ja kosketusnäyttö. Ostin jokunen vuosi sitten halvan kosketusnäyttö kännykän kiinasta, hyvin on näyttö kestänyt ja toiminut, en ottanut sitä kaikkein halvinta ;)

Speak Your Mind

*