Huippumalli narussa on uusi hämmentävä kotimainen draamasarja


Kuva: Onni Tappola

Tammikuussa uutisoimme uudesta kotimaisesta underground-kulttuuriin keskittyneestä independent netti-televisiosta nimeltään Soffa.tv. Tällä viikolla kanava on saattanut päivänvaloon ensimmäisen episodin omaa tuotantoaan olevasta draamasarjasta nimeltään “Huippumalli narussa”

Näin Soffa itse tiedottaa uudesta kutkuttavan jännittävästä sarjastaan:

Huippumalli Narussa on Soffa.TV:n tuottama sketsisarja, joka kuvaa huippumallien elämää tavallisesta poikkeavasta perspektiivistä. Sarja on tehty teatteri- ja tv-tekijöiden yhteistyöprojektina. Maailmanensi-aamua juhlittiin 14.6.2010 ja jaksoja julkaistaan n. kuukauden välein osoitteessa www.soffa.tv.

Vaikka sarjan pääasiallisena sanomana on selvästi hauskanpito, kuohuviini ja “kreisi meininki”, niin Hilavitkuttimen toimitus oli tulkitsevinaan sarjasta vakavampiakin yhteiskunnallisia ajatuksia viljeleviä taustavirtoja. Vai mitä mieltä te olette?

Huippumalli narussa Soffa.tv:ssä

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *