iSnapMe auttaa kuvaamaan iPhonelle omaa naamaa iPhone4:ää odotellessa

Oman naaman kuvaaminen kameralla on yllättävän suosittua. Se todella on! Pikkuhiljaa ovat keksineet asentaa kameraankin näytön etupuolelle. Lisäksi kännyköissä on toisinaan ollut kamera myös etupuolelle, mitä ilmeisimmin näköpuheluita varten. Käyttäjät eivät kuitenkaan ole olleet niin kiinnostuneita kaverin naaman näkemisestä puhelimesta kun puhuu. Mutta kameroille on löytynyt käyttöä viestimäisemmässä muodossa.

En tiedä mitä tekstiviestinkeksijä alunperin tarkalleen ajatteli keksiessään tekstiviestin, mutta siitä ei ilmeisimminkään odotettu niin suurta menestystä kuin mitä tuli. Mitä pieniä nyansseja onkaan odottamassa puhelinpatenttien ö-mapissa, joista voisi tulla suosittuja ominaisuuksia sellaisella käyttötarkoituksella, jota alkuperäisessä suunnitelmassa ei ollenkaan osattu odottaa. Odotan edelleen hyvää kulmaa puhelimeen, jolla voisi avata korkin. Kiitos.

Ja tämä peili siis on tarkoitettu liitettäväksi iPhoneen, jossa ei ole naamakameraan. Seuraavaan iPhone-malliin tällainen kamera on tulossa.

Lähde: www.isnapme.com (via www.redferret.net)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (29 arviota, keskiarvo: 1.90/5)

Comments

 1. +4 Vote -1 Vote +1reppu
  says:

  Tällä voi myös kätevästi kauhoa ulosteita pois kissan hiekkalaatikosta.

 2. +3 Vote -1 Vote +1hmm
  says:

  siis puuttuu puhelimesta tollaine ominaisuus mikä on muissa puhelimissa ollu iät ja ajat ? :) )

 3. -4 Vote -1 Vote +1moikka
  says:

  Taas hieman tönköhköä tekstiä hienon lentokoneartikkelin jälkeen. Mielummin laatua ja määrää sitten vähemmälle.

 4. Vote -1 Vote +1jojo
  says:

  Pitäähän välillä olla hieman kevennystä:)

 5. +2 Vote -1 Vote +1narude
  says:

  öh… siis se hopeinen omena toimii nimenomaan peilinä itseään kuvattaessa, oman nenänsä kun tähtää sen keskelle niin naamakin on kuvassa keskellä. sama on Nokialaisissa puhelimissa toteutettu pienenä peilinä siinä salaman ja itse kameran vieressä. ihmiset eivät vain ole huomanneet / tajunneet tätä ominaisuutta!

Speak Your Mind

*