Patteri jonka ulkonäkö kertoo virran määrän

On olemassa paristoja, joissa on eräänlainen mittari, joka näyttää paljonko virtaa paristossa on vielä jäljellä, mikä on usein kätevä ominaisuus. Tilanteissa, joissa jokin laite ei toimi, voi heti tarkistaa onko vika paristoissa ilman tarvetta vaihtoparistoille, ja toisaalta paristosta voi tarkistaa onko vaihdokin hankkiminen piakkoin tarpeellista. Nämä paristot kuitenkin vaativat patterin ottamista käteen ja niitä täytyy painaa tietyistä kohdista, jotta saa tarvitsemansa tiedon.

Paristokonsepti nimeltään Hungry Battery, “Nälkäinen paristo”, on täydessä latauksessa aivan tavallisen pariston muotoinen. Mikä tekee siitä erikoisen, on  se, että se ohenee keskeltä kun virta lähenee loppuaan. Näin pelkkä vilkaisu paristoon riittää kertomaan jäljellä olevan virran määrän.

Jotta konsepti toiimsi käytännössä, vaatisi se sitä, ettei pariston pituus muutu samalla kun pariston keskiosa muuttaa muotoaan. Pituuden muuttuminen saattaisi johtaa siihen, että paristo löystyy tai kiristyy niin paljon, että se ei pysy paikallaan.

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. Make says

  (click to show comment)

 2. says

  (click to show comment)

 3. CdErF says

  (click to show comment)

 4. Pdsfoj says

  (click to show comment)

 5. Etteymmärrä says

  (click to show comment)

 6. Sami says

  (click to show comment)

 7. fewa says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *