Lomography Spinner 360° on edullinen panoraamakamera 360-asteen kuvauskulmalla!

Vaikka digikamerat ovat monessa suhteessa monikäyttöisempiä kuin perinteisen filmikamerat, niin ihan joissakin asioissa filmikamera kuitenkin vielä hakkaa digitaalisuuden. Filmikameran kuvaukseen liittyvä tuloksen yllättävyys, ja rajallisen tallennuskapasiteetin tuoma keskittyminen kuvaamiseen tuo valokuvaukseen mukaan jotain mitä emme digikuvauksen maailmassa voi kokea.

Kameravalmistaja Lomo jaksaa edelleen usko analogisen valokuvauksen ylivertaisuuteen. Kameravalmistaja tuo edelleen markkinoille uusia ja innovatiivisia, ostohinnaltaan edullisia filmikameroita, jotka koettelevat pokkarikameroiden rajoja. Uusimpana lisäyksenä Lomojen valikoimaan on saapunut Lomography Spinner -panoraamakamera, joka kuvaa kirjaimellisesti koko horisontin, 360-asteen kulmassa. Akselinsa ympäri pyörähtävä, kuvausvarren päähän kiinnitetty kamera kaappaa ympäriltään siis kaiken. Tuloksena sympaattisia, paikan tilanteen dokumentoivia otoksia.

Spinner-kameralla kuvatessa yhdelle 36-kuvan filmille mahtuu 8 panoraamakuvaa. Kamera on varustettu vaateritason löytämisessä auttavalla vatupassilla ja jalustakiinnikkeellä. Vaikka vastaavia kameroita on toki nähty myös aikaisemmin, niin erityisen kiinnostavaksi laitteen tekee Lomolle tyypillinen, ennen kuulumattoman edullinen hinta, eli vain 125 euroa.

Lomography 360 Spinner panoraamakamera löytyy Suomessa myynnistä esimerkiksi Superkauppa.fi -verkkokaupasta

(Toim. huom. Superkauppa.fi on osa samaa mediakonsernia Hilavitkutin.com gadget-blogin kanssa!)

Kommentit

 1. mika sanoo

  (click to show comment)

 2. TheLemon sanoo

  (click to show comment)

 3. Hurrrr sanoo

  (click to show comment)

 4. sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


7 − = kolme