Windows Phone 7 -mainos tietää että “revolution is coming”

Videolla rullaa mystisenä mustana pilvenä Windows Phone 7 -mobiilitietokonepuhelin kaukaa aavikon horisontista, jossa selkeästi kangastuksenomaisesti häämöttää mikäs muukaan kuin mystinen bluescreen. Vai onko se keidas, vaikea sanoa. Riippuu mielikuvista ja käyttökokemuksista. Huhut tietävät kertoa että mainos näytettiin Secret Cinema -screeningissä, joita järjestetään Lontoon alueella.

Onkin jännä nähdä kuinka Windows aikoo toteuttaa vallankumouksen, jota lupailee mainoksessaan. Voisi melkein veikata, että luuri tähtää samoille markkinoille Nokian kanssa, nimittäin Lähi-Itään. Jännä nähdä miten nappulaluurien käy muutaman vuoden sisällä. Vieläkö niitä on meillä…? Ei voi tietää. Joka tapauksessa ainakin tässä on markkinointiin aika hyvin panostettu ja mielikuvat myyvät.

Lähde: www.engadget.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 arviota, keskiarvo: 1.36/5)

Comments

 1. +1 Vote -1 Vote +1Mc qwerty
  says:

  tuossahan oli nettisivu tuossa videossa: http://www.windowsphone7.com/

 2. Vote -1 Vote +1Pasi
  says:

  Eiköhän se Revolution viittaa uuteen käyttöliittymään ja muutenkin täysin uuteen käyttikseen. Nokialta odotetaan samaa, eipä ole Meegoa vielä mainostettu.

 3. -3 Vote -1 Vote +1just
  says:

  Ei vattu mitä runoilua taas. Pelkkä youtube-linkki olisi varmaan riittänyt jos ei mitään kirjoitettavaa aiheeseen liittyen keksi.

 4. -3 Vote -1 Vote +1PPH
  says:

  Nappulaluurit tuskin katoaa. Kosketushässäköitä on mahdotonta käyttää esim. autolla ajaessa kun ei voi katsoa ruutua samalla kun esim. kirjoittaa tekstaria.

 5. Vote -1 Vote +1Jarppa
  says:

  PPH et sitten parempaa esimerkkiä keksinyt? :D

  http://9gag.com/photo/10098_540.jpg

 6. Vote -1 Vote +1PPH
  says:

  Jep, noin siinä käy jos joutuu tuijottamaan ruutua tekstatessaan. Touch puhelimilla joutuu aina. Näppäinpuhelimella EI tarvitse katsoa ruutua lainkaan kirjoittaessa, voi keskittyä liikenteeseen. Itsellä harmi kyllä tällä hetkellä kosketuspuhelin, olo on ihan kuin vammaisella kun sitä ei voi käyttää lainkaan ilman että siihen ruutuun tuijottaa.

 7. Vote -1 Vote +1Näpyttelijä
  says:

  Eipä taida tulevaisuudessa paljoa tarvita näppäimiä puhelimen käyttöön, edes autolla ajaessa. Tottahan toki saatte näpytellä jos haluatte, itse ajattelin päästä helpommalla.

Speak Your Mind

*