Konami julkaisee 3D Road Fighters -videopelin Japanissa

Pahoitteluni heti aluksi lukijoillemme, jotka eivät ole englannin taitajia. Haluan nimittäin lainata suoraan Konamin lehdistötiedotetta uudesta kolmiulotteisesta pelihallipelistä. On nimittäin sen verran lentävää markkinointipuhetta, että kaupat on jo tehty:

“The special 3D effects of “ROAD FIGHTERS” put players behind the wheel for racing excitement with stereoscopic and deep view. The action is fast and furious as players race neck and neck in a high speed adventure packed with thrills and spills. “ROAD FIGHTERS” delivers over-the-top excitement with a realistic sensory experience that puts players in the driver’s seat as they push the pedal to the metal in a bid to be first across the finish line.”

Seuraavaksi lieneekin vastapainoksi syytä esitellä pelissä ohjastettavat autot: Nissan GT-R SpecV, Lancer Evolution X GRS, Ford GT, Audi R8, Mini Cooper sekä Japanin Toyota Vellfire. Hemmetti! 3d-autopeli ja Nissanilla ajellaan. Mitä seuraavaksi? 3d-tammi? En ymmärrä.

Pelaaja saa valita 3d:n tai tavallisen. Myös sivusta seuraavalle on lasit tarjolla. Peli on toisinto vuoden 1984 arcade-hitistä.

Lähde: en.akihabaranews.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (8 arviota, keskiarvo: 3.13/5)

Comments

 1. +3 Vote -1 Vote +1PPH
  says:

  Mikäs vika Nissanissa?

 2. +2 Vote -1 Vote +1SebBo
  says:

  @PPH Jep, ainakaa nuo hyvässä nissanissa. Varvinaisen huono vertaus: 3D autopeli jossa on nissan=3D tammi…

 3. +1 Vote -1 Vote +1SebBo
  says:

  @PPH Jep, ainakaa nuo hyvässä nissanissa. Varvinaisen huono vertaus: 3D autopeli jossa on nissan on samaa luokkaa kuin 3D tammi…

 4. +4 Vote -1 Vote +1Jarppa
  says:

  Niinpä. Mikä vika Nissanissa? Kyllä GT-R:llä kelpaa kurvailla.

  Harmi ettei suomessa ole enää yhtään kunnon kolikkopelihallia. Tai ainakaan sellaista missä olisi jotain uutuus pelejä. Puhamaata ei nyt lasketa.

 5. +5 Vote -1 Vote +1N
  says:

  Nissan GTR:llä on nyt sattumoisin vedetty noista autoista nopein aika Nürburgringille (Evo X:lle ei virallista aikaa löydy). GTR on ainakin allekirjoittaneen mielestä aivan puhdas legenda, mutta jos ei tykkää niin ei. Enemmän tuota Vellfireä ihmettelen, joka näyttää olevan jonkinlainen perheauto?

 6. Jyrki mitä hittoa?, Oon kyllä samaa mieltä ylläolevien kanssa. Nissanilta on tullut monta hyvää autoa, Skylinet, GT-R, 180sx, 240sx, 350z, 370z ja lista vaan jatkuu.. Sellaisen 70-luvun Skylinen kun sais, niin vois olla melko ylpee itestään :)

 7. +2 Vote -1 Vote +1automies
  says:

  Jyrki ei näemmä seuraa automaailmaa… Todella nolo kommentti autopelijutussa.

 8. +3 Vote -1 Vote +1pwc
  says:

  Jyrki on hukassa… ja tammi-vertaus ontuu pahasti. Sinänsä itse pelikonetta haluaisin testata. 3D-elokuvat eivät ole aivan täysin vakuuttaneet vielä (paitsi ehkä Avatar), mutta peleistä saattaisi tulla oikeasti hieno ja “hyödyllinen” 3D-sovellus.

 9. +2 Vote -1 Vote +1AD
  says:

  “3d-autopeli ja Nissanilla ajellaan”

  Ihemettelisit mielummin tuota Vellfireä, joka on tila auto. Kannattaa ensin tutustua näihin merkkeihin ennenkuin tälläistä kommentoi….

 10. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Nissan varmaan sponsoroi peliä ja saa tästä imagomainosta. Esim. bugattia ei varmaan saisi pelin autovalikoimaan pelivalmistaja ilmaiseksi. Itse haluaisin ajaa 3d-ladaa.

Speak Your Mind

*